Κι άλλη νίκη για Άρη

Ακόμα μία νίκη για τον Άρη στα φιλικά προετοιμασίας, με τους κίτρινους να εγκαταλείπουν την Ολλανδία νικώντας 1-0 τη Βίλεμ στο Τίλμπουργκ.

Ακόμα μία νίκη για τον Άρη στα φιλικά προετοιμασίας, με τους κίτρινους να εγκαταλείπουν την Ολλανδία νικώντας 1-0 τη Βίλεμ στο Τίλμπουργκ. 

Το γκολ για την ομάδα του Πάκο Ερέρα, πέτυχε ο Γκαρσία στο 88′, που πήρε το “ριμπάουντ” μετά από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σουτ του Ναζλίδη. 

Ο Άρης άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, αφού συνολικά μέτρησε τέσσερις νίκες στα φιλικά σε Βέλγιο και Ολλανδία (με Ντε Γκράαφσαπ 1-0, Ντεν Χάαγκ 2-0 και σήμερα με την Βίλεμ 1-0), ενώ επικράτησε με 4-1 στα πέναλτι της Μπέερσοτ, μετά το 0-0 του κανονικού αγώνα. Η αποστολή του Αρη επιστρέφει αύριο Κυριακή στην βάση της στην Θεσσαλονίκη.

Βίλεμ: Βέλενρουτερ (46′ Παλάσιος), Λιούις, Χέερκενς, Λίφτινκ (46′ Γουντ), Σολ, Κρουξ, Κρόουλι, Ντάνκερλουϊ, Σαντίκι, ΜακΓκάρι (46′ Ακαϊνάκ) και Λόουερς (46′ Βελικόνια).

Αρης: Κουέστα, Ούγκο Σόουζα, Βελέθ (65′ Δεληζήσης), Ιντζόγλου (74′ Σταμπουλίδης), Παυλίδης (56′ Ντιγκινί), Μιλούνοβιτς (56′ Ναζλίδης), Μενέντεθ, Διαμαντόπουλος (56′ Μπάσα), Ματίγια (56′ Κολάσο), Βαλεριάνος (56′ Γκαρσία) και Κωνσταντινίδης (46′ Κωνσταντινίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.