Μπόατενγκ: ”Απέρριψα πρόταση του Μουρίνιο”

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου Ζερόμ Μπόατενγκ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ και της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο διεθνής Γερμανός απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μουρίνιο.

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου Ζερόμ Μπόατενγκ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ και της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο διεθνής Γερμανός απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μουρίνιο.

Ο διεθνής Γερμανός αποκάλυψε πως μίλησε στο τηλέφωνο με τον Ζοσέ Μουρίνιο και απέριψε πρόταση της Γιουνάιτεντ. Ο ποδοσφαιριστής σκέφτηκε να αποχωρήσει από το Μόναχο ύστερα από 7 χρόνια προκειμένου να αναζητήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του και οι ”Βαυαροί” έδειξαν ανοιχτοί σε προτάσεις και προσφορές.

”Είχα προσφορές από τη Μάντσεστερ και την Παρί και τις σκέφτηκα” είπε ο Μπόατενγκ στη Bild

”Δεν ήθελα να αφήσω τη Μπάγερν αλλά έψαχνα μια νέα πρόκληση. Νιώθω γεμάτος στη Μπάγερν που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο.”

Ο Γερμανός είχε επικοινωνία με τον Μουρίνιο τον περασμένο Αύγουστο και λίγο πριν κλείσει η μετεγγραφική περίοδος στην Αγγλία και βρέθηκε κοντά στο να επιστρέψει στο ”νησί” μετά τη σεζόν 2010-2011 όπου φόρεσε τη φανέλα της μεγάλης αντιπάλου Σίτι.

‘Τηλεφώνησα στον Ζοσέ Μουρίνιο, τον ευχαρίστησα και του είπα πως το ενδιαφέρον του με τιμά, εξηγώντας τους λόγους που δεν έρχομαι στο Όλντ Τράφορντ.Είναι δύσκολο να αποχωρήσω από το Μόναχο.

Ο Νίκο Κόβατς τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Μπόατενγκ και τον υπολογίζει κανονικά για τη νέα αγωνιστική περίοδο για βασικό στην Βαυαρική άμυνα. Ένας βασικός λόγος για να παραμείνει ήταν και η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο νέος τεχνικός του.

”Ο Νίκο Κόβατς που έδωσε την εντύπωση πως με θεωρεί πολύ σημαντικό για το σύλλογο και τον ίδιο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.