Στο Μεξικό ο Γκιγιέρμο Ογιος

Ο 55χρονος Αργεντινός προπονητής με καριέρα και στην Ελλάδα παρουσιάστηκε από τη μεξικανική, "Ατλας"-Την παρουσίαση έκανε ο Ραφαέλ Μάρκες, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα που είναι τεχνικός διευθυντής στην ομάδα

Στο Μεξικό θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Γκιγιέρμοπ Ογιος. Ο 55χρονος Αργεντινός τεχνικός παρουσιάστηκε επισήμως από την “Ατλας” και μάλιστα την παρουσίασή του έκανε ο Ραφαέλ Μάρκες, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Μεξικό.
Ο Μάρκες είναι τώρα τεχνικός διευθυντής της ομάδας με την οποία θα συνεργαστεί ο Ογιος. “Είναι ένας άνθρωπος με σπουδαίες αξίες, εμπιστεύομαι πλήρως τη δουλειά του και το τεχνικό τιμ του. Ο Γκιγιέρμο έχει το προφίλ που ψάχναμε για το πρότζεκτ αυτό, ταυτίζεται με τη φιλοσοφία της ομάδας μας. Είναι ένας προπονητής που έχει δουλέψει με νεαρά παιδιά και ειδικά με την ιδέα του ποδοσφαίρου, που είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Αυτό μας έπεισε ότι θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε”, είπε μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση. 

Από την πλευρά του ο Ογιος, είπε, μεταξύ άλλων: “Ευχαριστώ την ομάδα και τον Ράφα για την ευκαιρία ζωής που μου έδωσαν και με έκαναν πολύ χαρούμενο. Βλέπω μια εξαιρετική ομάδα και είναι προνόμιο να είμαι εδώ”.

Ο Ογιος στην Ελλάδα εργάστηκε στον Αρη, στον Ατρόμητο, στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Πανσερραϊκό και στον Ηρακλή ενώ επίσης ήταν και στην Κύπρο, όπου συνεργάστηκε με την Ανόρθωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.