Το “Dead to Me” έρχεται στο Netflix και φέρνει στο cast τον James Marsden

Το κωμικό "Big Little Lies".Είναι νέα, είναι σειρά, είναι στο Netflix, έχει τον James Marsden και...

Το κωμικό “Big Little Lies”.

Είναι νέα, είναι σειρά, είναι στο Netflix, έχει τον James Marsden και έχει περιγραφεί ως το κωμικό “Big Little Lies”. Με τίτλο “Dead to Me” και δέκα επεισόδια έρχεται μία νέα κωμική σειρά στο Netflix, σε συμπαραγωγή Will Ferrell και Adam McKay’s Gloria.

Όπως μεταφέρει το TheWrap, η σειρά έρχεται με την υπογραφή της showrunner Liz Feldman, για το κανάλι του Netflix. Ως εκτελεστικοί παραγωγοί θα υπηρετήσουν οι Feldman και η Christina Applegate, με τη δεύτερη να πρωταγωνιστεί, επίσης.

Το cast απαρτίζουν ήδη οι Applegate(“Married … With Children”) και Linda Cardellini (“Bloodline”), και συμπλήρωσαν πρόσφατα οι James Marsden και Edward Asner(“Up”,”JFK”). Η χρονιά για τον Marsden φαίνεται ιδιαίτερα έντονη, αφού ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο “Westworld” του HBO, ενώ πρόκειται να δανείσει τη φωνή του στον χαρακτήρα Tom Wachowski για την animated μεταφορά του “Sonic the Hedgehog”. O Asner με τη σειρά του έχει μία πληθώρα τίτλων, είτε έτοιμων ή που προετοιμάζονται, για κυκλοφορία μέχρι και το 2019.

Για το “Dead to Me”, η Applegate θα ενσαρκώσει τη χήρα Jen και η Cardellini την απελευθερωμένη Judy. Ο Marsden θα υποδυθεί έναν λογικό και με αυτοπεποίθηση χαρακτήρα εξωτερικά, ευαίσθητο όμως εσωτερικά, ο οποίος θα παρασυρθεί από την ανοικτή καρδιά της Judy σε μια σχέση αγάπης. Ο Asner, τέλος, θα είναι ο οξυδερκής Abe, η παρηγοριά της Judy όταν όλα πάνε στραβά.

Συνολικά δέκα επεισόδια έχει παραγγείλει το Netflix για αυτή τη σειρά. Η παραγωγή τους πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα, αυτό το φθινόπωρο, στο Λος Άντζελες.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.