Καλάθης: «Συνεχώς σκληρή δουλειά»

Να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στην σκληρή δουλειά θέλει ο Νικ Καλάθης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στην σκληρή δουλειά, θέλει ο Νικ Καλάθης. Ο διεθνής γκαρντ των «πράσινων» τόνισε πως η ομάδα θέλει να είναι έτοιμη την κατάλληλη χρονική στιγμή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Αρχικά, ο Καλάθης τόνισε στην εφημερίδα «Sportday»: «It’s business time (σ.σ. είναι ώρα για δουλειά) και θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση για να παρουσιαστούμε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Έχουμε μπροστά μας μέχρι το τέλος της σεζόν μεγάλα ματς, που θα κρίνουν τίτλους. Αν και αργεί το Final 4, κάθε παιχνίδι θα πρέπει να το βλέπουμε σαν μια δυνατή πρόβα».

Και συμπλήρωσε για τα ματς με τον Άρη: «Για εμάς είναι το ίδιο, από την άποψη ότι η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ δυνατή ομάδα και διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Αλλά πρώτα έχουμε τον Αρη».

Τέλος, ο Καλάθης τόνισε: «Η άμυνά μας είναι το πιο δυνατό όπλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκαμε δυνατά στο ξεκίνημα και έπρεπε στη συνέχεια να πιέσουμε αρκετά και να κλέψουμε μπάλες. Αυτό κάναμε και πήραμε μια εύκολη νίκη, αλλά δεν ήταν. Εμείς την κάναμε να φανεί. Πάντα η άμυνα μας οδηγεί σε όλη την αγωνιστική σεζόν. Οταν είμαστε δυνατοί και την εκτελούμε σωστά, τότε παρασυρόμαστε και στη συνέχεια παίζουμε εύκολο μπάσκετ στην επίθεση. Πλέον κοιτάμε το δεύτερο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά των play offs».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.