Μπουγαϊδης: “Με στήριξαν όλοι” (vid)

Ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης μίλησε στο novasports για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Δόξα δράμας, για τη "μάχη" των πλέϊ οφ, αλλά και για το πως ξεπέρασε το λάθος που έκανε στα Γιάννενα, το οποίο στοίχησε στην ομάδα του.

Ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης μίλησε στο novasports για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Δόξα δράμας, για τη “μάχη” των πλέϊ οφ, αλλά και για το πως ξεπέρασε το λάθος που έκανε στα Γιάννενα, το οποίο στοίχησε στην ομάδα του.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έδωσε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική το παρών στη βασική ενδεκάδα του δικεφάλου και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την απόδοσή του. Λίγες μέρες πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ματς με τη Δόξα που ακολουθεί:

“Σε κάθε αγώνα, ειδικά προς το τέλος του πρωταθλήματος προσπαθούμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Θέλουμε να πάμε να πάρουμε τη νίκη κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Τίποτα δεν είναι αδιάφορο. Είναι ένα ακόμα ματς – κλειδί. Αν πάρουμε τη νίκη, σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, ίσως να μπορέσουμε να είμαστε πιο καλά στα πλέϊ οφ. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι”.

Σε ότι αφορά στο λάθος που έκανε κόντρα στον ΠΑΣ, από το οποίο οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη, ο Μπουγαϊδης τόνισε: “Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να μην το σκέφτομαι, γιατί έμενε λίγος χρόνος. Όταν όμως τελείωσε ο αγώνας σκεφτόμουν πολύ το λάθος μου. Σίγουρα και μέσα στο γήπεδο και την επόμενη μέρα ήταν όλοι δίπλα μου για να με στηρίξουν. Ήταν ένα λάθος το οποίο στοίχησε στην ομάδα και προσπάθησα να το ξεπεράσω”.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά τις δηλώσεις του Μαυρουδή Μπουγαϊδη στο novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.