Με 20άδα στον τελικό ο Πανιώνιος

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Απόστολος Μάντζιος, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την παραμονή.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Απόστολος Μάντζιος, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την παραμονή. Απαντες στις τάξεις του συλλόγου, γνωρίζουν πως με νίκη ξεφεύγουν οριστικά από τα σενάρια του υποβιβασμού και για το λόγο αυτό είναι αποφασισμένοι για τη νίκη.

Οπως αναμενόταν, ο Βασίλης Ρόβας δεν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, καθώς είναι τραυματίας, ενώ ο Στάθης Ρόκας προπονήθηκε κανονικά και είναι στις επιλογές του προπονητή του. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μιλοβάνοβιτς για αγωνιστικούς λόγους.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Αμπντουλάγιεφ, Αναστασόπουλος, Αντούνιες, Ντιμπαλά, Γουνδουλάκης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κούτσι, Κούρντι, Μενδρινός, Μιχαηλίδης, Ομο, Πετκάκης, Πιέρ, Ρόκας, Σάμαρης, Σκέμπρι, Σιδεράκης, Σιόβας, Σταυροθανασόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.