Πλέον οι Ισπανοί θέλουν αυτό που τους λείπει

Η Ισπανία στοχεύει πλέον στην κατάκτηση του μοναδικού μεταλλίου το οποίο λείπει από τη συλλογή της τα τελευταία χρόνια και είναι το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων.
Θωμάς Ναλμπάντης
16/09/2019 • 07:03
Η εθνική Ισπανίας
  • shares
Η Ισπανία στοχεύει πλέον στην κατάκτηση του μοναδικού μεταλλίου το οποίο λείπει από τη συλλογή της τα τελευταία χρόνια και είναι το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι “φούριας ρόχας” έφτασαν τα 14 μετάλλια την τελευταία 20ετία, μετά το δεύτερο χρυσό στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας και είναι η πιο επιτυχημένη εθνική ομάδα, αυτής της περιόδου. Συνολικά, οι Ισπανοί μετρούν 19 μετάλλια, Το πρώτο μετάλλιο είχε έρθει το 1935 και ήταν ασημένιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ είχαν ακολουθήσει δυο ακόμα αργυρά (1973, 1983) και ένα χάλκινο (1991) επίσης σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πλέον άπαντες στην ισπανική ομάδα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο, εκεί που θα παλέψουν για την κατάκτηση του μοναδικού μεταλλίου που λείπει από τη συλλογή τους. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία