Χωρίς προβλήματα για τη ρεβάνς

«Γνωριμία» με το γήπεδο, όπου αύριο (14/3) θα παίξουν για την πρόκριση στους «8» του BCL, απόψε για τους «ασπρόμαυρους», που είναι πλήρεις.

«Γνωριμία» με το γήπεδο, όπου αύριο (14/3) θα παίξουν για την πρόκριση στους «8» του BCL, απόψε για τους «ασπρόμαυρους», που είναι πλήρεις.

Στο γήπεδο της Pinar Karsiyaka, όπου αύριο (14/3) το βράδυ θα δώσει τη μεγάλη μάχη για την πρόκριση στους «8» του Basketball Champions league, προπονήθηκε απόψε ο ΠΑΟΚ. Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που έχουν ακολουθήσει την «ασπρόμαυρη» αποστολή στη Σμύρνη, στην τελευταία και δίωρης διάρκειας πρόβα εν όψει του αυριανού ματς με την τούρκικη ομάδα.

Στα ευχάριστα για τον προπονητή του «Δικέφαλου», Ηλία Παπαθεοδώρου, είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού εν όψει της ρεβάνς. Έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, γεγονός που τον βοηθά ιδιαίτερα στο να καταστρώσει το πλάνο του.

Να σημειωθεί ότι την αποστολή του ΠΑΟΚ  υποδέχθηκε κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει στη Σμύρνη, η Πρόξενος της Ελλάδας στη μικρασιατική πόλη, Αργυρώ Παπούλια (από την υποδοχή είναι και η σχετική φωτογραφία). Η τελευταία θα παραβρεθεί αύριο και στο παιχνίδι του «Δικέφαλου» με την Καρσίγιακα.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ δεν ταξίδεψε τελικά στη Σμύρνη ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ έμεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω έκτακτου προβλήματος που αντιμετώπισε με τη μέση του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.