Ο Γουλιέλμος επανεκκίνησε το σύστημα

Σε λειτουργία και πάλι από σήμερα (14/3) η ΚΑΕ Άρης, καθώς παίκτες, τεχνικό τιμ και υπαλληλικό προσωπικό είδαν το... χρώμα του χρήματος.

Σε λειτουργία και πάλι από σήμερα (14/3) η ΚΑΕ Άρης, καθώς παίκτες, τεχνικό τιμ και υπαλληλικό προσωπικό είδαν το… χρώμα του χρήματος.

Εξελίξεις σε πολλά επίπεδα και προς τη θετική κατεύθυνση σημειώθηκαν σήμερα (14/3) στα διοικητικά και οικονομικά πράγματα στην ΚΑΕ Άρης. 

Ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος, Δημήτρης Γουλιέλμος, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία μεταβίβασης μετοχών της «κίτρινης» ΚΑΕ για να γίνει ο νεός ιδιοκτήτης της ομάδας, βρέθηκε για αρκετές ώρες στο Αλεξάνδρειο και προχώρησε σε μια σειρά από σημαντικές ενέργειες.

Προχώρησε άμεσα σε πληρωμές προς παίκτες, προπονητές και υπαλληλικό προσωπικό της ΚΑΕ, γεγονός που σήμανε και τη λήξη της επίσχεσης εργασίας των υπαλλήλων του συλλόγου. Αυτό με τη σειρά του είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσουν και πάλι από σήμερα να λειτουργούν κανονικά τα γραφεία της εταιρείας. 

Επιπλέον, λειτουργώντας ως δυνάμει ιδιοκτήτης, είχε μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες πριν την απογευματινή προπόνησή τους. Γενικώς, με την παρουσία του και τις ενέργειές του ουσιαστικά έβαλε και πάλι σε κίνηση την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. 

Βεβαίως, μένουν πολλά ακόμη να γίνουν, καθώς εδώ και καιρό πολλά πράγματα είχαν πάψει να λειτουργούν. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνος για να επανέλθει πλήρως η κανονικότητα στο σύλλογο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.