Κοιλιάρας: “Πρώτα να μείνει η ομάδα και μετά εγώ”

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται ένα βήμα από την οριστικοποίηση της παραμονής του στη μεγάλη κατηγορία και ο Δημήτρης Κοιλιάρας μίλησε στο novasports.gr για τη χρονιά που τελειώνει.

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται ένα βήμα από την οριστικοποίηση της παραμονής του στη μεγάλη κατηγορία και ο Δημήτρης Κοιλιάρας μίλησε στο novasports.gr για τη χρονιά που τελειώνει. Ο έμπειρος παίκτης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε όλη τη χρονιά, με τα συνεχόμενα παιχνίδια να αποτελούν και το μεγάλο πρόβλημα, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για το μέλλον του.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε στην Superleague έχοντας πολλά εξ αναβολής παιχνίδια όπως και η Δόξα Δράμας και όλοι πίστευαν πως θα ξαναπέσει στην Β’ Εθνική. Τι ήταν αυτό που βοήθησε την ομάδα να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα σε δύσκολες συνθήκες;

“Το κλειδί είναι ότι είχαμε πολλούς παίκτες ετοιμοπόλεμους και ήμασταν μια οικογένεια στα αποδυτήρια”

Ο κόσμος πιστεύεις πως βοήθησε το Λεβαδειακό στο δύσκολο ξεκίνημά του; “Ο κόσμος δεν ήταν πολύς… αλλά σίγουρα όσοι έρχονταν βοηθούσαν την ομάδα. Ήταν ο δωδέκατος παίκτης”.

Εσύ τι περισσότερο θα ήθελες σε επαγγελματικό επίπεδο στην σεζόν που τελειώνει; “Το μόνο που θέλω είναι να υλοποιήσει το στόχο η ομάδα μου, δηλαδή να παραμείνει στην κατηγορία”.

Το εξωτερικό βρίσκεται στα μελλοντικά σχέδια σου; “Όσο περνάνε τα χρόνια είναι δύσκολο να πας στο εξωτερικό. Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα ήταν ότι καλύτερο”.

Θα ήθελες να παραμείνεις στον Λεβαδειακό και την επόμενη σεζόν; “Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανέναν από την ομάδα, εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να σωθεί η ομάδα και όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα”.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό σας σημείο σαν ομάδα και σε ποιο σημείο χρειάζεστε βελτίωση; “Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και εύκολο γκολ αυτό πιστεύω ότι είναι το δυνατό μας σημείο. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κερδίζουμε σε έναν αγώνα κατά την διάρκεια επαναπαυόμαστε και στο τέλος μπορεί να το χάσουμε κιόλας όποτε χρειαζόμαστε περισσότερη αυτοσυγκέντρωση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.