Καθάρισε στην τελευταία περίοδο ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας αντιμετώπισε για τρεις περιόδους μεγάλα προβλήματα, από την ζώνη των Τρικάλων, όμως με κορυφαίο τον Σαλούστρο πήρε την νίκη και διατηρήθηκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ο Προμηθέας αντιμετώπισε για τρεις περιόδους μεγάλα προβλήματα, από την ζώνη των Τρικάλων, όμως με κορυφαίο τον Σαλούστρο πήρε την νίκη και διατηρήθηκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Οι Θεσσαλοί αιφνιδίασαν του γηπεδούχους, στο ξεκίνημα του αγώνα, πήραν τον έλεγχο του ρυθμού και μαζί ένα μικρό προβάδισμα που το κράτησαν μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου, 15-23 έχοντας τον Μόρις σε σπουδαία μέρα με 11 πόντους σε αυτό το διάστημα.  Η αντίδραση των παικτών του Μιχάλη Γιατρά, ήρθε στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους Λίποβι και Σαλούστρο να δίνουν σκορ και τον ρυθμό να χαμηλώνει, από την στιγμή που ο Φώτης Τακιανός που γύρισε την άμυνά του σε ζώνη. Οι Πατρινοί, κατάφεραν να περάσουν μπροστά, όχι όμως και να φτιάξουν μια διαφορά που θα τους έδινε άνεση για το δεύτερο μέρος (45-44).

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν σκορ απέναντι στην ζώνη των Τρικάλων, και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ (61-60) και παράλληλα να προστατευθούν από την φθορά των φάουλ. Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι παίκτες του Προμηθέα για 30 λεπτά, το έκαναν στα τελευταία δέκα λεπτά. Προσαρμόστηκαν στην επίθεση, έπαιξαν δυνατά στην άμυνα και κατάφεραν να φτιάξουν μια διαφορά που του έδωσε την νίκη.

Ο Χρήστος Σαλούστρος ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον Προμηθέα με 29 πόντους, έχοντας 12 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Πολύ καλός για τους νικητές και ο Λίποβι με 16 πόντους. Για τους Θεσσαλούς ο Μόρις είχε 21 πόντους και 19 πρόσθεσε ο Λούντζης, που κέρδισε ένα θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα όταν λίγο πριν το τέλος έκανε φάουλ στον νεαρό  Καραΐσκο για να του δώσει την δυνατότητα να σκοράρει

 Τα δεκάλεπτα: 15-23, 45-44, 61-60 και 88-71.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.