Ο ‘’Αλενατόρε’’ βάζει τη σφυρίχτρα…

Ο ‘’Αλενατόρε’’ βάζει τη σφυρίχτρα στο στόμα και καλεί τους παίκτες του Αρη στο ‘’Δασυγένειο’’.

Ο ‘’Αλενατόρε’’ βάζει τη σφυρίχτρα στο στόμα και καλεί τους παίκτες του Αρη στο ‘’Δασυγένειο’’. Οι διακοπές των Χριστουγέννων τελείωσαν και παρ΄ ότι το πρωτάθλημα αργεί ακόμη για τους κιτρίνους (πρώτη υποχρέωση για το 2016 στις 17 Ιανουαρίου, στην Κρύα Βρύση) ο προπονητής θέλει να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας, ώστε να καλυφθούν τα αγωνιστικά κενά και η ομάδα ν’ αρχίσει ν’ αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Διότι, καλές οι νίκες και η πρωτιά στη βαθμολογία, όμως χρειάζεται και σωστό ποδοσφαιρικό προϊόν για χάρη των φιλάθλων και όχι μόνο…
 
Αυτές, λοιπόν, οι 20 μέρες που μεσολαβούν μέχρι το ματς της Κρύας Βρύσης, ο Αναστόπουλος είναι αποφασισμένος να το εκμεταλλευτεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Μάλιστα θα τις ‘’διανθίσει’’ και με φιλικά παιχνίδια, προκειμένου εκεί να τεστάρει τα όποια ‘’θέλω’’ του για τον Αρη στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος.
 
Την προσεχή Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα, στο ‘’Κλ. Βικελίδης’’, προς ενίσχυση του Νίκου Κυζερίδη, όμως πέραν αυτού, ο αντίπαλος ενδείκνυται για χρήσιμα συμπεράσματα και δοκιμές επί παντός (αγωνιστικού) επιστητού.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.