Σφραγίζεται το δεύτερο εισιτήριο

Στο Κερατσίνι στρέφεται η προσοχή των φιλάθλων του μπάσκετ, καθώς ο τοπικός Φάρος θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος (18:30, Novasports 1).

Στο Κερατσίνι στρέφεται η προσοχή των φιλάθλων του μπάσκετ, καθώς ο τοπικός Φάρος θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος (18:30, Novasports 1). Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ο Φάρος Κερατσινίου είναι αήττητος φέτος σε συνολικά 16 ματς, έντεκα για το πρωτάθλημα και πέντε για το κύπελλο.

Από την άλλη πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει το «παρών» στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, για όγδοη φορά στην ιστορία του. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά μετράει μέχρι στιγμής τρεις κατακτήσεις του τίτλου, κατά το παρελθόν. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος έχει τεθεί εκτός «μάχης», λόγω στομαχικών διαταραχών. Ο τελικός της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για τις 21 Φεβρουαρίου, με πιθανότερη έδρα τα «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.