Χαραλαμπίδης: Σαν να αρχίζω τώρα!

Παρότι παίζει μπάσκετ εδώ και 20 χρόνια, ο Κώστας Χαραλαμπίδης ομολόγησε πως η μεταγραφή του στην Πρίντιζι τον κάνει να νιώθει «ρούκι».

Παρότι παίζει μπάσκετ εδώ και 20 χρόνια, ο Κώστας Χαραλαμπίδης ομολόγησε πως η μεταγραφή του στην Πρίντιζι τον κάνει να νιώθει «ρούκι».

Παράλληλα, ο Έλληνας γκαρντ, ευχαρίστησε την πρώην ομαδα του, τον ΚΑΟΔ, αλλά και την οικογένεια του για τη συμπαράσταση που του προσφέρει, ενώ μίλησε και για τις πρώτες εικόνες του από την Ιταλία.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο είπε αναλυτικά…

Για το γεγονός πως θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο εξωτερικό: «Αισθάνομαι σαν να αρχίζω να αγωνίζομαι τώρα, σαν να μην έχω 20 χρόνια στα γήπεδα. Έχω τον ενθουσιασμό τού να βιώσω καινούργια πράγματα».
 
Για τον ΚΑΟΔ: «Χωρίς τη βοήθεια του ΚΑΟΔ και του προέδρου, κ. Ιωαννίδη, δε θα γινόταν πραγματικότητα τίποτα. Ευχαριστώ τον ίδιο προσωπικά και την ομάδα για τις κινήσεις και τη διάθεση που φανέρωσαν, ώστε να «τρέξει» γρήγορα η διαδικασία για να μπορώ να προσφέρω άμεσα στη νέα ομάδα μου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη χρονιά που πέρασα στη Δράμα, την αγαστή συνεργασία που είχα με όλους, τη συνέπεια που έδειξαν στο πρόσωπό μου σε κάθε υποχρέωσή τους».
 
Για το τι συνάντησε στην Ιταλία: «Θερμή υποδοχή από όλους, τους μάνατζερ, τους προπονητές, συμπεριφορά από την οποία ένιωσα ότι πραγματικά με ήθελαν πολύ και φυσικά με κάνει αυτό να νιώθω πολύ όμορφα. Καταλαβαίνω, από τις λίγες ώρες που βρίσκομαι εδώ, το πόσο οργανωμένη είναι η κατάσταση στην Πρίντεζι. Είναι ομάδα επιπέδου Α’ Κατηγορίας, όπως ισχύει και για άλλα συγκροτήματα της Lega2. Είμαι συνειδητοποιημένος για την επιλογή που έκανα, δεν φοβάμαι, πιστεύω ότι διαθέτω την εμπειρία και την ωριμότητα που απαιτείται για να ανταποκριθώ σε ό,τι μου ζητηθεί. Ελπίζω να βοηθήσω, ώστε ο σύλλογος να κατακτήσει την άνοδο στη Siere A».
 
Για την οικογένειά του, που έμεινε στη Θεσσαλονίκη: «Δεν είναι εύκολο ούτε για εμένα ούτε και για εκείνους το να είμαστε μακριά. Ευχαριστώ που μου συμπαραστέκονται σε όλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.