Κίνδυνος για Παναθηναϊκό

Σφίγγει ο κλοιός για τον Παναθηναϊκό στο θέμα της αδειοδότησης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες απομακρύνεται το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης της διάταξης της UEFA στον κανονισμό της ΕΠΟ για ομάδες σε "ειδικές συνθήκες". Πλέον οι Πράσινοι καλούνται να βρουν λύση μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού!

Σφίγγει ο κλοιός για τον Παναθηναϊκό στο θέμα της αδειοδότησης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες απομακρύνεται το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης της διάταξης της UEFA στον κανονισμό της ΕΠΟ για ομάδες σε “ειδικές συνθήκες”. Πλέον οι Πράσινοι καλούνται να βρουν λύση μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού!

Συγκεκριμένα, υπήρχε η σκέψη να ενσωματωθεί στον Κανονισμό Αδειοδότησης της ΕΠΟ η διάταξη του αντίστοιχου κανονισμού της UEFA (άρθρο 57), σύμφωνα με την οποία μπορεί να δοθεί μια τριετής περίοδος χάριτος-επιτήρησης σε κάποια ομάδα εφόσον υπάρχουν «ειδικές συνθήκες», αλλά κάτι τέτοιο τώρα δεν μοιάζει πολύ πιθανό, αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν τροποποιήσεις σε κανονισμό μεσούσης της σεζόν.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει προθεσμία μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018 για να συγκεντρώσει τα στοιχεία για το φάκελο αδειοδότησης για το νέο πρωτάθλημα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να γίνουν και οι απαραίτητοι διακανονισμοί.

Πάντως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν ανησυχούν και εκτιμούν ότι είναι εφικτή η εφαρμογή του συγκεκριμένου κανονισμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.