Μαυροειδής: «Στα καλύτερα μας»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής στο προσωπικό του blog στο ΕΣΑΚΕ, σχολίασε τη μεγάλη νίκη επί της Νίμπουρκ, αλλά και την πρόκριση στους «8» του Basketball Champions League.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής στο προσωπικό του blog στο ΕΣΑΚΕ, σχολίασε τη μεγάλη νίκη επί της Νίμπουρκ, αλλά και την πρόκριση στους «8» του Basketball Champions League.  

Ωστόσο, τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί στην επόμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. 

Αναλυτικά το blog του:

«Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από την πολύ σπουδαία εμφάνιση στην Τσεχία με αντίπαλο τη Νίμπουρκ. Το ηθικό της ομάδας είναι πολύ ψηλά μετά την ανατροπή που κάναμε στους «16» του Basketball Champions League.

Είμαστε στα καλύτερα μας και το αποδείξαμε σε ακόμα ένα ματς που έπρεπε να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό. Επόμενος αντίπαλος η Στρασμπούρ. Οι Γάλλοι μας κέρδισαν και στα δύο ματς των ομίλων και θέλει ακόμα πιο πολύ συγκέντρωση από την πλευρά μας για να φτάσουμε στην κατάκτηση του στόχου, το Final-4.

Πρέπει όμως να αφήσουμε στην άκρη την Ευρώπη και να εστιάσουμε στην αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Σίγουρα είμαστε πιο κουρασμένοι από τον αντίπαλο, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρουσιαστούμε χαλαροί. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση.

Εφόσον ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς σε άμυνα και επίθεση δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα και θα πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη στο Πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.