Στερνό αντίο στον Γιώρη

Το στερνό αντίο στον Στέφανο Γιώρη, είπε το πρωί του Μ. Σαββάτου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σύσσωμη η οικογένεια του Αρη.

Το στερνό αντίο στον Στέφανο Γιώρη, είπε το πρωί του Μ. Σαββάτου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σύσσωμη η οικογένεια του Αρη. Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της  ΠΑΕ, της ΚΑΕ, του ΑΣ και της Κοινωνίας Μελών Αρη, καθώς και πλήθος φίλων του συλλόγου οι οποίοι έσπευσαν να χαιρετήσουν για τελευταία φορά τον αγαπημένο τους Στέφανο και να του ευχηθούν “καλό παράδεισο”.

Το παρών στη νεκρόσιμο ακολουθία έδωσαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές που γαλουχήθηκαν στα χέρια του, στις ακαδημίες του Αρη. Ηταν εκεί ο Θανάσης Παπάζογλου, ο Γιάννης Αγτζίδης, ο Γιώργος Γκουγκουλιάς, ο Νίκος Αγγελούδης, ενώ στεφάνι έστειλε ο άσος του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί πως η σορός του Γιώρη, όπως ήταν επιθυμία του, έκανε για τελευταία φορά τον γύρο του “Κλ. Βικελίδης”, ραγίζοντας καρδιές.

Τραγικές φιγούρες τα τρία του παιδιά  και η σύζυγός του. Η ταφή του Στέφανου Γιώρη θα γίνει στη γενέτειρά του, το Νυμφαίο της Φλώρινας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.