Απεργία στην εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού αποφάσισαν να κάνουν απεργία, προκειμένου να πιέσουν την ομοσπονδία της χώρας να τους καταβάλει τα χρήματα που τους οφείλει.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/08/2019 • 15:12
Οι παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού
  • shares
Οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού αποφάσισαν να κάνουν απεργία, προκειμένου να πιέσουν την ομοσπονδία της χώρας να τους καταβάλει τα χρήματα που τους οφείλει. Οι παίκτης της αφρικανικής ομάδας διεκδικούν χρήματα από μπόνους, ενώ παράλληλα καταγγέλλουν πως είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν από την τσέπη τους τα ιατρικά έξοδα της ομάδας.

Ο αρχηγός της Ακτής Ελεφαντοστού, Έντι Γκάι Λάντρι τόνισε χαρακτηριστικά: “Ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω πως έχουμε ξεκινήσει απεργία. Δεν έχουμε δει τίποτα από όσα μας είχαν υποσχεθεί από την αρχή της προετοιμασίας. Σήμερα κλείνουμε έναν μήνα. Μας είχαν υποσχεθεί πως θα λάβουμε τα μισά μπόνους αλλά ο μάνατζερ ήρθε μέχρι τη Μαδρίτη και δεν μας έδωσε τίποτα. Απαιτούμε όλα τα χρήματα τόσο για την προετοιμασία όσο και για το Παγκόσμιο Κύπελλο”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/08/2019 • 08:04

Ποδοσφαιρική "δικαίωση" μέσω της ουσίας σε Ρότερνταμ, Λονδίνο, Σεντ Ετιέν και Ρέντινγκ

Ματς για γκολ περιμένουμε σε Φρανκφούρτη και Σεντ Ετιέν όπως και στο Ρέντινγκ όπου η Κάρντιφ δείχνει πιο ώριμη να διαχειριστεί τις δικές της ικανότητες και τις ατέλειες των αντιπάλων της. Στην αποτελεσματικότητάς τους ποντάρουν σήμερα Τσέλσι και Μίντιλαντ