Επικυρώθηκε ο αποκλεισμός της Ρεάλ

Η πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής κυβέρνησης για τον Αθλητισμό (TAD) επικύρωσε σήμερα τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από το Κύπελλο, καθώς απέρριψε τη σχετική έφεση της «βασίλισσας» που χρησιμοποίησε παίκτη, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Η πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής κυβέρνησης για τον Αθλητισμό (TAD) επικύρωσε σήμερα τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από το Κύπελλο, καθώς απέρριψε τη σχετική έφεση της «βασίλισσας» που χρησιμοποίησε παίκτη, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Ο Ντένις Τσερίσεφ συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα των «μερένχες» στην εκτός έδρας πρώτη αναμέτρηση με την Κάντιθ (ομάδα Γ΄ κατηγορίας) για τη φάση των «32» της διοργάνωσης, στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ θα έπρεπε να εκτίει ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, και μάλιστα ο Ρώσος επιθετικός άνοιξε το σκορ στην επικράτηση της Ρεάλ με 3-1. Το TAD, το οποίο είχε ήδη απορρίψει τις προσπάθειες των ανθρώπων της «βασίλισσας» να αναστείλουν προσωρινά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο, ανακοίνωσε σε γραπτή απόφασή του ότι απέρριψε την έφεση της Ρεάλ Μαδρίτης και πως η απόφαση είναι οριστική.

Από την πλευρά της, η «βασίλισσα» ανακοίνωσε πως σέβεται την απόφαση, με την οποία διαφωνεί, και υπογραμμίζει ότι τώρα θα διεδικήσει την έφεση μέσω της δικαστικής οδού και πως εξετάζει άλλες νομικές επιλογές. Στο παρελθόν ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, είχε δηλώσει ότι ο σύλλογος δεν παρέβη τους κανόνες και πως ούτε ο Τσερίσεφ, ο οποίος είχε τιμωρηθεί την περυσινή σεζόν, όταν αγωνιζόταν με τη μορφή του δανεισμού στη Βιγιαρεάλ, ούτε ο σύλλογος ειδοποιήθηκαν για την τιμωρία.
Εκτός από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επέβαλε στη Ρεάλ και πρόστιμο 6.001 ευρώ, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι του συλλόγου θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ο Τσερίσεφ ήταν τιμωρημένος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.