“Νίκη για να τελειώνουμε”, λένε στη Λιβαδειά

Τη νίκη που θα του επιτρέψει ουσιαστικά να πανηγυρίσει και την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία, θα ψάξει ο Λεβαδειακός στο ματς με την Ξάνθη.

Τη νίκη που θα του επιτρέψει ουσιαστικά να πανηγυρίσει και την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία, θα ψάξει ο Λεβαδειακός στο ματς με την Ξάνθη. Η ομάδα της Βοιωτίας έχει καταφέρει να φτάσει πολύ κοντά στην επίτευξη του μεγάλου της στόχου, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία και το τρίποντο στο ματς με τους ακρίτες ουσιαστικά θα της δώσει και την μαθηματική εξασφάλιση.

Η διοίκηση της ομάδας, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Για το αυριανό ματς, όπως είναι γνωστό, έχει οριστεί ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10?, ενώ η είσοδος για τα παιδιά (έως 16 ετών) και τις γυναίκες θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τις Θύρες 1,3 και 4. Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα (18:00-20:00) και αύριο το πρωί (11:00-14:00) από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα), ενώ αύριο το απόγευμα τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοιχτά από τις 16:00”.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι: Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μαντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος και Πόποβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.