Χατζηδάκης: “Είμαστε έτοιμοι για το παγκόσμιο” (video)

Ο Μανώλης Χατζηδάκης τόνισε πως η εθνική Κ19 είναι έτοιμη για το παγκόσμιο κύπελλο, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 29 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου.
Θωμάς Ναλμπάντης
22/06/2019 • 10:47
Ο Μανώλης Χατζηδάκης
  • shares
Ο Μανώλης Χατζηδάκης τόνισε πως η εθνική Κ19 είναι έτοιμη για το παγκόσμιο κύπελλο, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 29 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου. Ο διεθνής παίκτης τόνισε πως δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες, το γεγονός πως η διοργάνωση πραγματοποιείται στην Ελλάδα, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο τον όμιλο της εθνικής.

Αρχικά, ο Χατζηδάκης δήλωσε: “Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε ακόμα μια εβδομάδα και κάποια δυνατά φιλικά. Ανυπομονούμε όλοι, είμαστε στην έδρα μας κι ελπίζουμε να τα πάμε καλά”.

Στη συνέχεια, τόνισε για τη διοργάνωση, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης: “Μας δίνει κίνητρο. Τις προηγούμενες δύο φορές δεν είχε επιτυχίες αυτή η ομάδα και τώρα στην έδρας μας ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον όμιλο της εθνικής, στον οποίο συμμετέχουν επίσης οι Ρωσία, Αργεντινή και Φιλιππίνες: “Είναι δύσκολος ο όμιλός μας. Οι Αργεντινή και Φιλιππίνες μας είναι άγνωστες. Η Ρωσία είναι δυνατή, την ξέρουμε”.

Το σχετικό βίντεο: 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη