Όλοι μέσα στην Τσεχία για το Παγκόσμιο

19/06/2019 • 15:10
Βέσελι, Σατοράνσκι
  • shares
Τα πρώτα 20 ονόματα που θα στελεχώσουν την προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Τσεχίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα, ανακοίνωσε ο Ρον Γκρίνζμπουργκ. 

Τόμας Σατοράνσκι και Γιάν Βέσελι βρίσκονται κανονικά στη λίστα, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο 35άρης Μπλέικ Σιλμπ.

Οι Τσέχοι έχουν κληρωθεί στον ίδιο όμιλο (5ο) με τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Ιαπωνία. Στη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι ομάδες το 5ου ομίλου διασταυρώνονται με τις ομάδες του 6ου ομίλου, στον οποίο μετέχει η εθνική Ελλάδας μαζί με τις Νέα Ζηλανδία, Βραζιλία και Μαυροβούνιο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Τσέχων Ρον Γκρίνζμπουργκ κάλεσε στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 τους εξής παίκτες: Πάτρικ Αούντα, Όντρεϊ Μπάλβιν, Γιάρομιρ Μπόχατσικ, Πετρ Χέρμαν, Βόιτεκ Χρούμπαν, Βιτ Κρεΐτσι, Μάρτιν Κριζ, Μίχαλ Μαρές, Λούκας Παλίζα, Μάρτιν Πετέρκα, Βίκτορ Πουλπάν, Πάβελ Πούμπρλα, Σίμον Πουρσλ, Τόμας Σατοράνσκι, Μπλέικ Σιλμπ, Πετρ Σάφαρτσικ, Γιάκουμπ Σίρινα, Γιάκουμπ Τούμα, Γιαν Βέσελι και Τομάς Βιοράλ.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/07/2019 • 06:55

Προκλήσεις και δοκιμασίες για φαβορί σε Δουβλίνο, Ζλιν και Νορβηγία

Ανταγωνιστικό ματς περιμένουμε στο Δουβλίνο ανάμεσα στην UCD και την Μποέμιανς. Περισσότερη πλοκή υπόσχεται το ματς σε Τσεχία, όπου η Σλάβια Πράγας δοκιμάζεται στο Ζλιν. Κάτι ανάλογο, δημιουργικά, περιμένουμε και στο ματς της Σταμπάεκ με την Σάρποσμποργκ