Χωρίς περιθώρια ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Κυριακή στο Αγρίνιο τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει ως μονόδρομος για το συγκρότημα του Τάκη Λεμονή, που "καίγεται" για βαθμούς.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Κυριακή στο Αγρίνιο τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει ως μονόδρομος για το συγκρότημα του Τάκη Λεμονή, που “καίγεται” για βαθμούς. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, να μην σταθούν στο όνομα του αντιπάλου, αλλά να δώσουν τα πάντα προκειμένου να πετύχουν και τον στόχο τους. Την κρισιμότητα του αγώνα, έχουν καταλάβει και οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι και είναι αποφασισμένοι να δώσουν βροντερό παρών, προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες παικτών και τεχνικής ηγεσίας για την κατάκτηση της νίκης.

Ο Τάκης Λεμονής, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του το Σάββατο και ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι: Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Ακαλέ, Ονουάτσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.