Έδειξε λάθη, ζήτησε συγκέντρωση

Ο Μίλαν Ράσταβατς εστίασε σήμερα (25/4) σε αυτά που δεν έγιναν σωστά στην Τούμπα και αναφέρθηκε στον ερχόμενο αγώνα με την ΑΕΛ.

Στα λάθη που έγιναν την περασμένη Κυριακή (22/4) στην Τούμπα σε ομαδικό, αλλά και σε ατομικό επίπεδο, εστίασε σήμερα (25/4) στην ομιλία του προς τους παίκτες της Ξάνθης ο Μίλαν Ράσταβατς. Επιπλέον, ζήτησε από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση εν όψει του ερχόμενου αγώνα με την ΑΕΛ (29/4), ώστε να μην πέσουν στην παγίδα του εφησυχασμού.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΞ είδε τους παίκτες του απέναντι στον ΠΑΟΚ να έχουν τοο σκορ και να ελέγχουν το παιχνίδι ως τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, όμως, από εκεί και πέρα να να υποπίπτουν σε σφάλματα στον αμυντικό τομέα, τα οποία δεν τους επέτρεψαν να πάρουν έστω ένα βαθμό. Σε αυτά ακριβώς τα σφάλματα είναι που στάθηκε σήμερα, στην ανάλυση του αγώνα που έκανε πριν την προπόνηση. Για παράδειγμα, στην πίεση προς τον αντίπαλο, που μειώθηκε σε μεγάλο βαθμό από ένα σημείο και μετά, στις απανωτές σέντρες που έβγαζαν με σχετική ευκολία οι «ασπρόμαυροι», αλλά και στη λειτουργία των παικτών μέσα στην περιοχή του Ζίβκοβιτς. 

Επιπλέον, ο Ράσταβατς επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του ως προς το ότι δεν πρέπει να σκέφτονται ότι η ΑΕΛ δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο στην ερχόμενη μεταξύ τους αναμέτρηση. Αυτή είναι μια παγίδα του μυαλού, που ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να αποφύγουν. Συνήθως οι ομάδες που παίζουν ελεύθερα είναι πιο εύκολο να κάνουν την ζημιά κι αυτό ο Ράσταβατς το γνωρίζει καλά.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο μοναδικός παίκτης που δεν ήταν και σήμερα διαθέσιμος στην προπόνηση, ήταν ο τραυματίας Χρήστος Λισγάρας. Ο έμπειρος αμυντικός του ΑΟΞ συνεχίζει τη θεραπεία που κάνει, ώστε να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.