Το καθήκον της η Μπαρτσελόνα

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 3-1 της Χιχόν, αν και αγωνίζονταν από το 46' με δέκα παίκτες. Ο Ινιέστα άνοιξε το σκορ για τους «μπλαουγκράνα» στο 42', αλλά η απευθείας κόκκινη που αντίκρισε ο Πικέ στο 46' άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 3-1 της Χιχόν, αν και αγωνίζονταν από το 46′ με δέκα παίκτες. Ο Ινιέστα άνοιξε το σκορ για τους «μπλαουγκράνα» στο 42′, αλλά η απευθείας κόκκινη που αντίκρισε ο Πικέ στο 46′ άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης.
 
Η Χιχόν μάλιστα, κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα, με τον Μπαράλ στο 49′ να φέρνει το ματς στα ίσα. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο, μίλησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και με τέρματα των Κεϊτά (79′) και Τσάβι (88′) πήραν τους τρεις βαθμούς.
 
Η Μπαρτσελόνα μείωσε προσωρινά τη διαφορά της από την κορυφή στους επτά βαθμούς, με την πρωτοπόρο Ρεάλ να αγωνίζεται την Κυριακή (4/3) κόντρα στην Εσπανιόλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»
 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Άλβες, Αντριάνο, Πικέ, μασεράνο, Φάμπρεγας (59′ Σάντσες), Ινιέστα, Τσάβι, Κεϊτά, Πέδρο (59′ Τέγιο), Κουένκα (81′ Πουγιόλ)
 
ΧΙΧΟΝ: Πάμπλο, Σουάρες (48′ Μπαράλ), Κανέγια, Ορφίλα, Μποτία, Γκάλβεθ, Κάστρο, Ντε Λας Κούεβας (75′ Εγουρέν), Αγιόθε (48′ Καρμέλο), Κάσες, Μεντί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.