«Λίγη ακόμη υπομονή»

Η προθεσμία που είχε ζητήσει η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης για αποπληρωμή των οφειλών της προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, εξέπνευσε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η προθεσμία που είχε ζητήσει η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης για αποπληρωμή των οφειλών της προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, εξέπνευσε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο χρήματα δεν μπήκαν στους λογαριασμούς των παικτών και για το λόγο αυτό, υπήρξε συνάντηση το μεσημέρι της Τρίτης μεταξύ των δύο πλευρών στα γραφεία της οδού Αλκμήνης. Ο πρόεδρος, Θανάσης Αθανασιάδης, ζήτησε λίγη ακόμη υπομονή από τους τρεις αρχηγούς που βρήκε μπροστά του (Λαζαρίδης, Φατί, Σηφάκης), επικαλούμενος την επικείμενη έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη.


Οι ποδοσφαιριστές, μην έχοντας πολλά περιθώρια ελιγμών και δεδομένου πως η χρονική παράταση που ζήτησε ο ισχυρός άνδρας του Αρη δεν είναι μεγάλη, δέχτηκαν να περιμένουν λίγο ακόμη. Μέχρι τη στιγμή, δηλαδή, που θα ανακοινώνεται από το στόμα το προέδρου, ο όμιλος των επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ. Ως εκ τούτου η συνέλευση της Λέσχης αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον και γι αυτούς…


Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο ο Μανουέλ Μασάδο ξεκίνησε την προετοιμασία των παικτών του για το ματς με την ΑΕΚ, παρ΄ ότι, λόγω της αναστολής του πρωταθλήματος, η αναμέτρηση αυτή αργεί ακόμη. Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το πιο πιθανό είναι να προλάβουν να αγωνιστούν οι τρεις τραυματίες Καστίγιο, Ακόστα και Γιαννιώτας, ενώ ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον Μίσελ (δεν προπονήθηκε), δεν φαίνεται να είναι πολύ ανησυχητικό. Η ομάδα θα προπονηθεί εκ νέου την Τετάρτη το πρωί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.