Πλήρης απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο ο Αρης

Με πληρότητα ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο (19.00) ο Άρης, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των «32» του Eurocup, την Αρμάνι Μιλάνο.

Με πληρότητα ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο (19.00) ο Άρης, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των «32» του Eurocup, την Αρμάνι Μιλάνο. 

Παιχνίδι στο οποίο χρειάζεται τη νίκη, αλλά και επικράτηση απόψε της Νεπτούνας Κλαϊπέντα, στο Βερολίνο, απέναντι στην Αλμπα, για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

«Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ποιοτικά ομάδα, που ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο σε σχέση με την αναμέτρησή μας στην Ιταλία, η οποία δε θα έπρεπε να βρίσκεται στο Eurocup. Πιστεύω πως, αν δεν κατακτήσει το τρόπαιο στη διοργάνωση, θα φτάσει πολύ μακριά, μέχρι το τέλος», σχολίασε απόψε ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου στο Αλεξάνδρειο, στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας των «κίτρινων». Πρόσθεσε ο τεχνικός του Αρη λέγοντας: «Θέλουμε να παίξουμε καλά. Είμαστε αήττητοι στο γήπεδό μας, θέλουμε αυτό να το διατηρήσουμε. Η Αρμάνι έχει απόντα τον Τζεντίλε, αλλά και την προσθήκη των Σάντερς, Καλνιέτις. Ο πρώτος είναι πολύ δυνατός παίκτης, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ο δεύτερος είναι καλός, δημιουργός, αποτελεσματικός στη διείσδυση, έμπειρος πολύ».

Ο Βασίλης Σίμτσακ, με τη σειρά του, δήλωσε πως ο Αρης θα αγωνιστεί αύριο «… για την ιστορία της ομάδας, τον κόσμο μας, που μας έχει ακολουθήσει σε όλα τα παιχνίδια φέτος, εντός κι εκτός έδρας, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε στην Ιταλία». Μεταξύ άλλων, ο δυναμικός σέντερ ανέφερε ακόμη πως: «Ξέρουμε ότι η πρόκριση δεν είναι στο χέρι μας, περιμένουμε βοήθεια από τον Θεό, να έρθει το καλό αποτέλεσμα από τη Γερμανία. Είτε κερδίσει, βέβαια, είτε όχι η Νεπτούνας την Αλμπα, εμείς θα τα δώσουμε αύριο όλα για τη νίκη».

Στην επιθυμία του συνόλου του για κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος, χωρίς αυτό να είναι αναγκαίο, καθώς έχει εξασφαλιστεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, εστίασε και ο Γιάσμιν Ρέπεσα. Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι για μας. Αν θέλεις να έχεις το απόλυτο πλεονέκτημα ως το τέλος, πρέπει να κερδίζεις κάθε αγώνα σου. Ο Αρης διαθέτει εξαιρετική ομάδα, κάνει πολύ καλή χρονιά, ειδικά στην έδρα του, κι έτσι τον περιμένουμε αύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.