Χαϊκάλης: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Πλατανιά επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών αλλά και από τη δική του εμφάνιση καθώς σημείωσε το πρώτο του γκολ, εξέφρασε ο Γεράσιμος Χαϊκάλης με δηλώσεις του στο σάιτ της κρητικής ΠΑΕ.

Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Πλατανιά επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών αλλά και από τη δική του εμφάνιση καθώς σημείωσε το πρώτο του γκολ, εξέφρασε ο Γεράσιμος Χαϊκάλης με δηλώσεις του στο σάιτ της κρητικής ΠΑΕ.
«Κατά τη γνώμη μου, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, είναι ότι έχοντας μία διακοπή τόσων ημερών όπου οι υπόλοιπες ομάδες προσπάθησαν ίσως να ξεκουραστούν, εμείς όχι μόνο δεν ξεκουραστήκαμε αλλά ίσα-ίσα που κάναμε διπλές προπονήσεις. Με την καθοδήγηση του προπονητή και του γυμναστή μας, κάναμε παραπάνω δουλειά κι αυτό πιστεύω φάνηκε στο γήπεδο την Κυριακή. Δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα το 3-0», είπε ο 28χρονος επιθετικός.
Σχετικά με την εμφάνισή του απέναντι στην Αναγέννηση είπε «αυτό θ’ αφήσω να το κρίνουν όσοι ήταν στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, η συνεργασία δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός αλλά βγαίνει μέσα από τις προπονήσεις. Επειδή οι προπονήσεις είναι και εντατικές και στηρίζονται σε βάσεις σε συγκεκριμένους τομείς, τακτικής, τεχνικοτακτικής, αμυντικής και επιθετικής, πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο. Άσχετα αν είμαι λίγες μέρες στην ομάδα, αυτή η συνεργασία είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Οι συμπαίκτες μου καταλαβαίνουν τις κινήσεις που κάνω, όπως κι εγώ τις δικές τους. Από εκεί και πέρα, για το θέμα του γκολ που σημείωσα, ήταν μία φάση. Θα μπορούσε να τύχει σε οποιονδήποτε. Μπήκε το γκολ».
Σχολιάζοντας τη συνέχεια του Πρωταθλήματος τόνισε: «Ακόμα δεν έχουμε φτάσει στη μέση. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Διαγόρα, το οποίο δεν ξέρω αν θα πραγματοποιηθεί. Ορισμένοι λένε ότι θα γίνει κι άλλοι ότι δεν θα γίνει. Εμείς θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει για το παιχνίδι με τον Διαγόρα. Από εκεί και πέρα, προχωράμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.