Δέκα μέρες έξω ο Γιαννιώτας

Παρά την αρχική εκτίμηση, το βράδυ της Κυριακής, περί μη ανησυχητικού προβλήματος από την κλωτσιά που δέχτηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο νεαρός αθλητής, άλλα έδειξαν.

Παρά την αρχική εκτίμηση, το βράδυ της Κυριακής, περί μη ανησυχητικού προβλήματος από την κλωτσιά που δέχτηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο νεαρός αθλητής, άλλα έδειξαν. Συγκεκριμένα το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας, μιλά για αιμάτωμα στην ποδοκνημική, κάτι που σημαίνει πως ο Γιαννιώτας θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δέκα ημέρες. Εξυπακούεται πως υπ΄ αυτές τις συνθήκες θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την επανέναρξη του πρωταθλήματος τη μεθεπόμενη εβδομάδα και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Χαλκιδικιώτης μεσοεπιθετικός στέκεται άτυχος, καθώς μόλις είχε επανέλθει από τραυματισμό ο οποίος τον είχε κρατήσει και πάλι αρκετές μέρες εκτός γηπέδων.

Σοβαρό είναι το πρόβλημα και για τον Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός που αποχώρησε «λαβωμένος» από την Τούμπα, έχει υποστεί  θλάση πρώτου βαθμού και θα απουσιάσει από κάθε αγωνιστική υποχρέωση για διάστημα επίσης, δέκα ημερών.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Ακόστα (τράβηγμα στο δικέφαλο). Και αυτός θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να προλάβει την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας. 

Στο μεταξύ το καθιερωμένο ρεπό της Δευτέρας απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Αρη. Την Τρίτη το πρωί επανέρχονται στις προπονήσεις, αν και υπήρξε η σκέψη για διήμερη ξεκούραση, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Επειδή όμως τα δεδομένα είναι ρευστά, η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει, με τον Μασάδο να επιφυλάσσεται για νέο ρεπό το Σαββατοκύριακο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.