Σκουρτόπουλος: «Καταφέραμε να θέλουν όλοι να έρθουν στην Εθνική»

Στην πρόκριση της Εθνικής ομάδα αλλά και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της είναι τα μεγάλα οφέλη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο.
16/09/2018 • 21:38
Σκουρτόπουλος Εθνική
  • shares
Στην πρόκριση της Εθνικής ομάδα αλλά και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της είναι τα μεγάλα οφέλη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Ο προπονητής της «γαλανόλευκης» μιλώντας στην ΕΡΤ δεν παρέλειψε να πετάξει την σπόντα του, αναφέροντας πως «Και στα οκτώ παιχνίδια η υποστήριξη που είχαμε ήταν μηδαμινή». 

«Το σημαντικό είναι η πρόκριση. Ήρθε πιο γρήγορα από ό,τι περίμεναν όλοι και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Και στα οκτώ παιχνίδια η υποστήριξη που είχαμε ήταν μηδαμινή. Χωρίς να είναι ούτε μομφή ούτε τίποτα, είχαμε ένα σκεπτικό να παίξουν τα παιδιά. Θέλαμε, όμως, να κερδίσουμε. Διαλέξαμε άλλα σχήματα. Λειτουργήσαμε καλύτερα. Είχαμε και καλύτερο ριμπάουντ με αυτό το σχήμα. Όμως, έχουμε δύο ελπιδοφόρα παιδιά που θέλουμε να τα στηρίξουμε για να αποτελέσουν κομμάτι της Εθνικής».


Για τη τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη:
«Ήταν γλυκός ο τρόπος. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε 100%. Είχαμε και την ατυχία του Μάντζαρη. Μετά το ματς μας αγρίεψε, θέλαμε τη νίκη σαν τρελοί. Λειτουργήσαμε πιο καλά και νικήσαμε».
 
Για τους Καλάθη – Σλούκα:
 «Είναι κορυφαίο δίδυμο, είτε παίζουν μαζί, είτε μόνοι τους. Ο Νικ ήταν το κάτι άλλο, ο Κώστας βλέπετε τι μπάσκετ παίζει χωρίς προπονήσεις. Το θέμα είναι να χτίσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Το κάλεσμα θα είναι για όλους, για όσους θέλουν να έρθουν να δουλέψουν με την Εθνική Ομάδα. Μας ενδιαφέρουν όλα, θα τα ζυγίσουμε όλα, για να βρούμε την χρυσή ισορροπία και να είμαστε δίκαιοι».

 «Η λέξη που αντιπροσωπεύει καλύτερα είναι η αγάπη. Καταφέραμε να βάλουμε αγάπη στα παιδιά για την Εθνική. Βλέπεις πρόσωπα στεναχωρημένα, αλλά είναι για καλό λόγο, που δεν είναι εδώ. Εγώ λατρεύω την Εθνική. Καταφέραμε με κουβέντα να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν την ομάδα και να θέλουν όλοι να έρθουν. Υπάρχουν στεναχωρημένοι που δεν ήρθαν στην Εθνική αυτή τη φορά, αλλά δεν είναι κακή η στεναχώρια».
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/07/2019 • 08:13

Άμεση απειλή για Γκενκ, Ελσίνκι και Νταντί

Στον τελικό του Βελγικού Σούπερ Καπ η Γκενκ αντιμετωπίζει την Μέχελεν η οποία ως τώρα στα φιλικά παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία και προπάντων ικανόητητα στο γκολ. Δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Ίλβες έχει η Ελσίνκι ενώ η Λάχτι μπορεί το κάτι παραπάνω στην Βάασα