Τζάνινγκ: «Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή»

Ο Ματ Τζάνινγκ υπογράμμισε πως το έργο της Γεωργίας θα είναι αρκετά δύσκολο στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, την οποία χαρακτήρισε μια πολύ δυνατή ομάδα.
Θωμάς Ναλμπάντης
16/09/2018 • 12:32
Ο Ματ Τζάνινγκ
  • shares
Ο Ματ Τζάνινγκ υπογράμμισε πως το έργο της Γεωργίας θα είναι αρκετά δύσκολο στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, την οποία χαρακτήρισε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ο παίκτης των Γεωργιανών συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα πρέπει να πιάσει απόδοση, παρόμοια με αυτή της νίκης της επί του Ισραήλ.

Αναλυτικά, ο Τζάνινγκ δήλωσε: «Είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς, όπως και για το πρώτο. Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ξέρουμε πως τους αρέσει να παίζουν γρήγορο μπάσκετ. Γνωρίζω καλά όλους τους παίκτες των αντιπάλων, καθώς τους έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Έχουν ποιότητα και εμπειρία, αλλά και εμείς είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Απέναντι στο Ισραήλ παίξαμε πολύ καλά σαν σύνολο και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα. Ο ένας θα πρέπει να βοηθήσει τον άλλο για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/07/2019 • 07:03

Πρόκριση μέσω γκολ και λεπτομερειών σε Βουλγαρία, Σουηδία και Μαυροβούνιο (video)

Θεαματικά παιχνίδια περιμένουμε σε Βουλγαρία.Μαυροβούνιο και Στοκχόλμη όπου τα σκορ της περασμένης εβδομάδας αφήνουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα πρόκρισης. Τα γκολ των αουτσάϊντερ δίνουν καλές τιμές σε αναμετρήσεις του Σκωτσέζικου Λιγκ Καπ