Με τη λάμψη του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου στο Αγρίνιο

Με τις ευλογίες των φιλάθλων της - οι οποίοι βρέθηκαν στο "Θ.Κολοκοτρώνης" - αναχώρησε από την Τρίπολη η αποστολή του Αστέρα για το Αγρίνιο ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό. Απόντες οι τιμωρημένοι Πασαλίδης, Κυριακόπουλος

Με τις ευλογίες των φιλάθλων της αναχώρησε από την Τρίπολη η αποστολή του Αστέρα για το Αγρίνιο ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Είναι ένα ματς όπου σε πρώτη φάση η ομάδα της Αρκαδίας έχει την κατάσταση στα χέρια της αφού και σε ισοβαθμία παραμένει πάνω από την Ξάνθη.

Όμως αυτό δεν αρκεί στον Σάββα Παντελίδη ο οποίος όλη τη βδομάδα τόνιζε στους παίκτες πως το σημαντικότερο είναι να παίξει ο Αστέρας για την νίκη αγνοώντας ότι άλλο συμβαίνει ταυτόχρονα στην Αθήνα.

Οι τιμωρημένοι αμυντικοί Κυριακόπουλος και Πασαλίδης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής κι εκεί θα κάνει ορισμένες τροποποιήσεις ο τεχνικός του Αστέρας.

Στην αποστολή πήρε 19 ποδοσφαιριστές :

Αθανασιάδης, Τσίφτσης, Μπέρτος, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Χριστόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Ισνάλδο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μαντίντα, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μπαστιάνος, Μανιάς, Δουβίκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.