Κατσίβελης-Χαραλαμπόπουλος: «Με συγκέντρωση για το αήττητο»

Δημήτρης Κατσίβελης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος χαρακτήρισαν πολύ σημαντική την αναμέτρηση με την Μεγάλη Βρετανία (25/2, 18:00) και τόνισαν πως με σοβαρότητα και συγκέντρωση θα έρθει η νίκη.
Αργύρης Στεφανόπουλος
24/02/2018 • 20:39
Χαραλαμπόπουλος
  • shares

Δημήτρης Κατσίβελης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος χαρακτήρισαν πολύ σημαντική την αναμέτρηση με την Μεγάλη Βρετανία (25/2, 18:00) και τόνισαν πως με σοβαρότητα και συγκέντρωση θα έρθει η νίκη.

Ο Δημήτης Κατσίβελης δήλωσε: 

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη επί της Εσθονίας, αλλά εξίσου σημαντικό είναι και το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία. Έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κρατήσουμε το απόλυτο. Η Μεγάλη Βρετανία είναι πολύ καλή και αθλητική ομάδα, βγάζει μεγάλη ενέργεια σε άμυνα κι επίθεση κι εμείς θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο. Με συγκέντρωση και ενέργεια θεωρώ πως θα πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα πάντα υπάρχει άγχος, αλλά θέλουμε αυτό να λειτουργήσει θετικά για την ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την προσέλευση του κόσμου και θέλουμε αύριο να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουμε». 

Οι δηλώσεις του Βασίλης Χαραλαμπόπουλου: 

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή ως το τέλος για να πάρουμε τη νίκη απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και ελπίζω να έχουμε ακόμη καλύτερη εικόνα αύριο. Μακάρι ο κόσμος να ενισχύσει την προσπάθειά μας και στον αγώνα αυτόν. Προσωπικά χαίρομαι να αγωνίζομαι στην Εθνική, μετά από τόσα χρόνια στις εθνικές ομάδες. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/01/2019 • 07:04

Ματς υψηλού ανταγωνισμού σε Παρίσι, Σεβίλλη και Γλασκόβη

Με κεκτημένη ταχύτητα η Παρί περιμένει την Στρασμπούργκ σε ένα ματς που μάλλον θα είναι ανταγωνιστικό. Πολύ πιο δύσκολο το έργο για την Μπαρτσελόνα και την Ρέϊντζερς κόντρα σε αντιπάλους λιγότερο ποιοτικούς αλλά υπολογίσιμους.