Γιαννόπουλος: «Σαν το σπίτι μου η Κρήτη»

Ο αρχηγός του Ρεθύμνου, Χάρης Γιαννόπουλος, με δηλώσεις του ενόψει των παιχνιδιών της Εθνικής Ελλάδας με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία, τόνισε ότι στην Κρήτη νιώθει σαν το σπίτι του.
22/02/2018 • 21:57
Ο Χάρης Γιαννόπουλος
  • shares
Ο αρχηγός του Ρεθύμνου, Χάρης Γιαννόπουλος, με δηλώσεις του ενόψει των παιχνιδιών της Εθνικής Ελλάδας με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία, τόνισε ότι στην Κρήτη νιώθει σαν το σπίτι του.

Οι δηλώσεις του:

«Έχουμε το πάνω χέρι. Από εμάς εξαρτάται τι θα γίνει στο αυριανό ματς. Το ότι παίζουμε στην έδρα μας, μας δίνει το πλεονέκτημα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η Εσθονία είναι η ομάδα που θα πρέπει να την υποτιμήσουμε και να είμαστε χαλαροί.

Σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, το πρώτο ματς στην Αγγλία ήταν αναγνωριστικό για όλους μας. Δε νομίζω πως θα γίνει παρόμοιο παιχνίδι γιατί εμείς έχουμε, πλέον, περισσότερα ματς στα πόδια μας και οι Άγγλοι έχουν αλλάξει προπονητή οπότε δεν ξέρω τι να περιμένουμε από αυτούς. Για ένα όμως είμαι σίγουρος. Ότι θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Η αλήθεια είναι πως όποτε πατάω στην Κρήτη νιώθω σαν στο σπίτι μου. Το ότι είναι στο Ηράκλειο και όχι στο Ρέθυμνο έχει μικρή διαφορά για μένα».

Για τη διαφορά του να παίζεις για την Εθνική:
«Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να αγωνίζεσαι με την ομάδα σου. Έχεις μία εβδομάδα να παίξεις και να προπονηθείς με άλλους συμπαίκτες που είναι οι καλύτεροι στη χώρα σου και αυτό από μόνο του είναι μία πρόκληση. Η παρουσία μου εδώ είναι κάτι που με ευχαριστεί πολύ και κάθε φορά το περιμένω με τεράστια ανυπομονησία».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
12/12/2018 • 08:08

Το κίνητρο βγάζει στην επίθεση τις ομάδες σε Ουκρανία, Αμστερνταμ και Μάντσεστερ

Στην Ουκρανία η Σαχτάρ Ντόνετσκ θέλει τη νίκη προκειμένου να ξεπεράσει τη Λιόν με τους Γάλλους πιο αξιόπιστους ως ομάδα στο παραγωγικό κομμάτι. Ανάλογα στοιχεία έχει και η Χοφενχαϊμ που έχει κίνητρο αλλά δοκιμάζεται στο Μάντσεστερ

12/12/2018 • 11:51