Ο Χούμελς υπεραμύνθηκε του Γκουντογκάν (vid)

Για μια ακόμα φορά ο Γκουντογκάν έγινε δέκτης αποοκιμασιών από Γερμανούς φιλάθλους εξαιτίας της πρόσφατης συνάντησής του (μαζί κι ο Εζίλ) με τον Ερντογάν. Στο πλευρό τους ο Χούμελς.

Ο Γερμανός αμυντικός Ματς Χούμελς θεωρεί πως οι Γερμανοί φίλαθλοι που αποδοκίμασαν ξανά τον Γκουντογκάν στο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία ήταν λάθος. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής του ο Γκουντογκάν αποδοκιμάστηκε έντονα με σφυρίγματα από το γερμανικό κοινό, κάτι το οποίο συνέβη και στο φιλικό με την Αυστρία (1-2) την περασμένη εβδομάδα.

Τόσο ο Γκουντογκάν, όσο και ο Εζίλ, είναι τουρκικής καταγωγής  και δέχονται έντονη κριτική εξαιτίας της πρόσφατης συνάντησής τους με τον Τούρκο πρόεδρο Ρεσέπ Ταγίμ Ερντογάν, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα αρεστός στους Γερμανούς και εξετάζεται από ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων  και εξόριστους Τούρκους πολίτες για τη συμπεριφορά του απέναντι σε δημοσιογράφους, ακτιβιστές και πολιτικούς του αντιπάλους.

Ήδη η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επίπληξε τους δύο ποδοσφαιριστές καθώς επί της ουσίας συμμετείχαν στην προεκλογική καμπάνια του Ερντογάν και παράλληλα έγιναν δέκτες αποδοκιμασιών στην BayArena την Παρασκευή στο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία. Κι αυτό διότι στην συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο είπαν “Εσύ είσαι ο πρόεδρός μας”, φράση που ήδη στη Γερμανία χαρακτηρίζεται ως σκάνδαλο.

Ωστόσο ο Ματς Χούμελς παρακίνησε τους φιλάθλους να αφήσουν πίσω το περιστατικό και να ενωθούν όλοι πίσω από την ομάδα στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί το στέμμα της στα γήπεδα της Ρωσίας.

“Δε θα έπρεπε να αποδοκιμάζετε τους Γερμανούς διεθνείς σε ένα εντός έδρας ματς. Ιδιαίτερα όταν υπάρχει μια τόσο ωραία ατμόσφαιρα, όπως ήταν στην αρχή του αγώνα. Ήταν πραγματικά όμορφη η ατμόσφαιρα για ένα φιλικό ματς, οι φίαλθλοι συμμετείχαν στη γιορτή και επευφημούσαν τις ωραίες προσπάθειες.

Από τη στιγμή όμως που άρχισαν να αποδοκιμάζουν, επί της ουσίας σταμάτησαν να υποστηρίζουν και τους υπόλοιπους. Το σκηνικό έμοιαζε σα  να περίμεναν όλοι να πάρει τη μπάλα ο Γκουντογκάν για να τον αποδοκιμάσουν. Δεν ήμουν χαρούμενος με αυτό και ελπίζω αυτό να μην ξανασυμβεί, επειδή κάθε άνθρωπος στη γη κάνει ένα λάθος μια φορά και οι δυο τους (Εζίλ και Γκουντογκάν) δεν είχαν κάνει άλλο τέτοιο λάθος πριν από αυτό.”

Παράλληλα την άποψή του εξέφρασε και ο Μάρκο Ρόις ο οποίος είπε: “Πραματικά δεν δε μπορούσα να καταλάβω τις αποδοκιμασίες. Ο Γκουντογκάν ήταν ράκος στα αποδυτήρια, είχε επηρεαστεί πάρα πολύ. Δεν του αξίζει και σίγουρα θα σταθούμε δίπλα του.”

Δείτε βίντεο με αποδοκιμασίες στον Γκουντογκάν όταν έφτανε η μπάλα στα πόδια του:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.