Πρίντεζης: «Να πάρεις της ενέργεια της έδρας»

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να φέρει τη σειρά των τελικών σε πέμπτο ματς, εκμεταλλευόμενος την έδρα του στο τέταρτο ματς.

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να φέρει τη σειρά των τελικών σε πέμπτο ματς, εκμεταλλευόμενος την έδρα του στο τέταρτο ματς. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στο τι έφταιξε για τους «ερυθρολεύκους» και ήρθε η ήττα στο τρίτο ματς, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τα συλλυπητήριά του και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. 

Αρχικά, ο Πρίντεζης δήλωσε: «Γνωρίζαμε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντιδράσει. Κάθε παιχνίδι σε αυτή την σειρά κρίνεται στις λεπτομέρειες και αυτό έγινε πάλι. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ποιος θα κάνει αυτό το μικρό “τσακ” ώστε να ξεφύγει στο σκορ μέσα στο παιχνίδι. Αυτό το έκανε ο Παναθηναϊκός, βρήκε μερικά εύκολα καλάθια. Εμείς δεν ήμασταν καθόλου καλοί στην επίθεση, δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε και τελικά χάσαμε».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Έτσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ, οι ομάδες είναι αυτές που κερδίζουν. Δεν μπορεί ο ένας, εγώ, ο Μπίλης (σ.σ. Σπανούλης). Κάποιος θα βγει μπροστά. Εμείς έχουμε βάθος στο ρόστερ μας, όλοι οι παίκτες είναι ικανοί. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και να παίρνει το καλύτερο από κάθε παίκτη. Δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα από έναν ή δύο παίκτες. Οι ομάδες κερδίζουν».

Ο 33χρονος παίκτης δήλωσε εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης: «Πρέπει να μπούμε όλοι οι παίκτες στην εξίσωση. Δεν είμαστε κουρασμένοι, ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά. Υπάρχει ενέργεια, αλλά πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Να μην είμαστε προβλέψιμοι, να γυρίσουμε καλύτερα την μπάλα, να είμαστε πιο κινητικοί».

Σχετικά με τις τέσσερις σερί νίκες του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ τόνισε: «Εντάξει, δεν είναι πολύ ωραίο σίγουρα, ούτε για τον κόσμο ούτε για εμάς. Πιστεύω όμως πως μιλάμε για δύο πολύ καλές ομάδες, υψηλού επιπέδου. Δεν θέλω να πω πως η έδρα δεν παίζει ρόλο, αλλά θεωρώ πως αν είσαι συγκεντρωμένος μπορείς να κάνεις το διπλό. Και εμείς κάναμε break, κερδίσαμε εδώ και στην Euroleague. Είναι καθαρά θέμα διαχείρισης, πίστης και συγκέντρωσης Πρέπει να πάρεις την ενέργεια που σου δίνει η έδρα σου».

Τέλος, έστειλε τα συλλυπητήριά του και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και στον Παναθηναϊκό. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά και για τον ελληνικό αθλητισμό. Ο κύριος Παύλος αγάπησε πολύ την ομάδα του, βοήθησε παρά πολύ. Όλοι όσοι είμαστε στον χώρο ξέρουμε την συνεισφορά του, η απώλειά του είναι πολύ μεγάλη. Να ζήσουν να τον θυμούνται, να είναι καλά η οικογένειά του. Πάντα μία απώλεια είναι δύσκολη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.