Μια «ανορθόδοξη» ομάδα

Το προσωνύμιο που ακολουθεί τον προπονητή Χουάν Κάρλος Οσόριο είναι «ο ανορθόδοξος» κόουτς. Αυτό ήταν το Μεξικό την διετία που πέρασε. Μια ομάδα που ποτέ δεν παρουσίασε συγκεκριμένο σχήμα και τρόπο λειτουργίας όμως έκανε την δουλειά εύκολα.

Το προσωνύμιο που ακολουθεί τον προπονητή Χουάν Κάρλος Οσόριο είναι «ο ανορθόδοξος» κόουτς. Αυτό ήταν το Μεξικό την διετία που πέρασε. Μια ομάδα που ποτέ δεν παρουσίασε συγκεκριμένο σχήμα και τρόπο λειτουργίας όμως έκανε την δουλειά εύκολα.

Έχει αρκετή ποιότητα επιθετικά για να κάνει την διαφορά στους προκριματικούς ομίλους αλλά ακόμη ψάχνει μια σπουδαία στιγμή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο για να φτάσει επιτέλους στην οκτάδα για πρώτη φορά σε Μουντιάλ που δεν διεξάγεται εντός έδρας! Ανησυχητικό το δείγμα από το περσινό Κύπελλο Συνομοσπονδιών όπου στο κρίσιμο ματς, στον ημιτελικό έχασε με 4-1 από την Γερμανία δείχνοντας πελαγωμένη απέναντι στην δεύτερη ουσιαστικά ομάδα των πάντσερ. Ο κόουτς ακόμη ψάχνεται τακτικά και στα τελευταία ματς έχει αφήσει το 4-3-3 για να παίξει με 3-4-3. Ακόμη και λίγες ημέρες πριν το Μουντιάλ «ο ανορθόδοξος» κόουτς κάνει δοκιμές. 

ΠΟΡΕΙΑ

Στην πρώτη φάση των ομίλων προκρίθηκε εύκολα συγκεντρώνοντας δεκαέξι από τους δεκαοκτώ πιθανούς βαθμούς. Στο Hexagonal, εκεί δηλαδή που βρίσκονται οι έξι καλύτερες ομάδες της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής εκκίνησε με νίκη εκτός έδρας απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες για πρώτη φορά μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Η ψυχολογία βελτιώθηκε και εύκολα τερμάτισε πρώτη! 

ΑΣΤΕΡΙ

Οι μέρες που ο Τσιτσαρίτο ήταν το κεντρικό πρόσωπο για τους Μεξικανούς έχουν περάσει. Φέτος μετακόμισε στην Ολλανδία και την PSV ο Ίρβινγκ Λοσάνο! Έκλεισε στην σεζόν με δεκαεπτά γκολ και έντεκα ασίστ και πλέον όλοι περιμένουν να δουν αυτόν, στο πλευρό του Τσιτσαρίτο Ερνάντες σε μια ελκυστική επιθετική γραμμή. 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 

Από τους 32 προπονητές που βρίσκονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Χουάν Κάρλος Οσόριο είναι αυτός που έχει δεχτεί την πιο έντονη κριτική, κριτική που συνεχίζεται στον Κολομβιανό προπονητή. Παρόλα αυτά οι Ελ Τρι θα δώσουν το παρών στο Μουντιάλ με τον προπονητή όμως να αρνείται για την ώρα να υπογράψει νέο συμβόλαιο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.