Πλυστικά Karcher: Για ό,τι κι αν χρειαστεί να καθαρίσετε, καθαρίστε με την πρώτη!


Υπεροχή που γίνεται αυθεντική δύναμη στα χέρια σας

Η εποχή που το πλυστικό θα γίνει το… δεξί σας χέρι για κάθε εργασία καθαρισμού έφτασε. Τοιχία, φράκτες και πλάκες, μπαλκόνια, έπιπλα κήπου, ποδήλατα, η μηχανή ή το αυτοκίνητό σας και όσα ακόμα σκοπεύετε να χαρείτε τώρα που ανοίγει ο καιρός, απαιτούν ένα καλό καθάρισμα, εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά. Με τα πλυστικά Kӓrcher, δείτε αυτή τη διαδικασία να γίνεται από κάθε άποψη, με την πρώτη!

Γιατί, κατ’ αρχάς, η Kӓrcher είναι η πρώτη που εφήυρε το πλυστικό μηχάνημα και συνεχίζει να είναι η πρώτη που εφαρμόζει μοναδικές καινοτομίες στα πλυστικά της. Όπως, για παράδειγμα, την εφαρμογή υδρόψυκτου κινητήρα στα καταναλωτικά πλυστικά της, για ασύγκριτη αποτελεσματικότητα και οικονομία, με ταυτόχρονη μείωση του θορύβου στα ελάχιστα δυνατά επίπεδα.

Βέβαια, για την Kӓrcher και τα προϊόντα της, οι πρωτιές έχουν γίνει… συνήθεια. Τις κατακτά ακόμα και στα συγκριτικά test, από το παγκοσμίου φήμης ινστιτούτο Fraunhofer, όπου καταγράφει τις κορυφαίες επιδόσεις απέναντι σε όλα τα ανταγωνιστικά πλυστικά μηχανήματα.

Για εσάς, το να καθαρίζετε με ένα πλυστικό Karcher «με την πρώτη», αποκτά και μία ακόμα έννοια: καθαρίζετε (με 75% περίπου εξοικονόμηση νερού συγκριτικά με τη χρήση λάστιχου!) στον ελάχιστο χρόνο, με τον ελάχιστο κόπο και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Αυτή είναι ακριβώς η διάσταση που θα λατρέψετε παίρνοντας στα χέρια σας την αυθεντική δύναμη των πλυστικών Kӓrcher. Αυτή είναι άλλωστε και η Υπόσχεση Υπεροχής των μηχανημάτων Kӓrcher, που κάνει κάθε εργασία μαζί τους πραγματική διασκέδαση. Γιατί, ο χρόνος που εξοικονομείτε είναι όλος δικός σας για να απολαύσετε το αποτέλεσμα και, γιατί όχι, να υπερηφανευτείτε για αυτό και σε όλους τους άλλους.

Αν δεν έχετε ακόμα πειστεί, επισκεφτείτε το συντομότερο δυνατό ένα από τα εκατοντάδες σημεία πώλησης Kӓrcher σε όλη την Ελλάδα και δώστε τη χαρά στους ανθρώπους της Kӓrcher να σας παρουσιάσουν τα πλυστικά τους. Κυρίως, όμως, χαρίστε στον εαυτό σας την εμπειρία καθαρισμού με ένα πλυστικό Kӓrcher. Να είστε σίγουροι ότι θα σας εντυπωσιάσει. Με την πρώτη!

Δείτε το video  

 Μάθετε περισσότερα για την Kӓrcher

   Karcher Greece

     

Karcher Greece



     

www.karcher.gr
   

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.