Θύματα βομβαρδισμού χαρακτηρίζουν τους ΝΒΑερ

«Οι Ελληνες μετέτρεψαν τα μεγάλα ονόματα των παικτών του ΝΒΑ σε θύματα βομβαρδισμού», αυτό αναφέρει το Ρόιτερ σε κείμενο του σχετικά με την ήττα και τον αποκλεισμό των Αμερικανών.
01/09/2006 • 20:42
Θύματα βομβαρδισμού χαρακτηρίζουν τους ΝΒΑερ
  • shares
«Οι Ελληνες μετέτρεψαν τα μεγάλα ονόματα των παικτών του ΝΒΑ σε θύματα βομβαρδισμού», αυτό αναφέρει το Ρόιτερ σε κείμενο του σχετικά με την ήττα και τον αποκλεισμό των Αμερικανών, τους οποίους συμβουλεύει να προσθέσουν ένα γνήσιο σέντερ στην αποστολή για να μην επαναληφθεί η πανωλεθρία μέσα στη ρακέτα από τους Έλληνες.

«Οι Ελληνες μετέτρεψαν τα μεγάλα ονόματα των παικτών του ΝΒΑ σε θύματα βομβαρδισμού», έτσι αναφέρει το Ρόιτερ σε κείμενο του σχετικά με την ήττα και τον αποκλεισμό των Αμερικανών: «Μία ακαταμάχητη δύναμη στην πρώτη φάση της διοργάνωσης της Ιαπωνίας ήταν η Εθνική των ΗΠΑ που πέρασε σαν κεραυνός με ένα τέλειο σερί 7-0 μέχρι να βρει μπροστά της, όμως ένα αμετακίνητο αντικείμενο, την Ελλάδα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αποδείχτηκαν οι πιο σκληροί αντίπαλοι και μετέτρεψαν τα μεγάλα ονόματα των παικτών του ΝΒΑ σε θύματα βομβαρδισμού. Η Εθνική των ΗΠΑ πρέπει να βγει σε περισσότερες οργανωμένες επιθέσεις και να προσθέσει έναν γνήσιο σέντερ στο ρόστερ για να μην επαναληφθεί η πανωλεθρία μέσα στη ρακέτα από τους Έλληνες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
14/11/2018 • 08:31

Για το γόητρο παίζει η Νοτς Κάουντι. Για το θέαμα το ματς στην Ισλανδία

Για το πληγωμένο της γόητρο θα παίξει απόψε η Νοτς Κάουντι κόντρα στην ανώτερη αλλά και νευρική Ντόνκαστερ.Σε πιο επιφυλακτικούς ρυθμούς περιμένουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για το κύπελλο Ελλάδος

06/11/2018 • 16:34