Θύματα βομβαρδισμού χαρακτηρίζουν τους ΝΒΑερ

«Οι Ελληνες μετέτρεψαν τα μεγάλα ονόματα των παικτών του ΝΒΑ σε θύματα βομβαρδισμού», αυτό αναφέρει το Ρόιτερ σε κείμενο του σχετικά με την ήττα και τον αποκλεισμό των Αμερικανών.
01/09/2006 • 20:42
Θύματα βομβαρδισμού χαρακτηρίζουν τους ΝΒΑερ
  • shares
«Οι Ελληνες μετέτρεψαν τα μεγάλα ονόματα των παικτών του ΝΒΑ σε θύματα βομβαρδισμού», αυτό αναφέρει το Ρόιτερ σε κείμενο του σχετικά με την ήττα και τον αποκλεισμό των Αμερικανών, τους οποίους συμβουλεύει να προσθέσουν ένα γνήσιο σέντερ στην αποστολή για να μην επαναληφθεί η πανωλεθρία μέσα στη ρακέτα από τους Έλληνες.

«Οι Ελληνες μετέτρεψαν τα μεγάλα ονόματα των παικτών του ΝΒΑ σε θύματα βομβαρδισμού», έτσι αναφέρει το Ρόιτερ σε κείμενο του σχετικά με την ήττα και τον αποκλεισμό των Αμερικανών: «Μία ακαταμάχητη δύναμη στην πρώτη φάση της διοργάνωσης της Ιαπωνίας ήταν η Εθνική των ΗΠΑ που πέρασε σαν κεραυνός με ένα τέλειο σερί 7-0 μέχρι να βρει μπροστά της, όμως ένα αμετακίνητο αντικείμενο, την Ελλάδα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αποδείχτηκαν οι πιο σκληροί αντίπαλοι και μετέτρεψαν τα μεγάλα ονόματα των παικτών του ΝΒΑ σε θύματα βομβαρδισμού. Η Εθνική των ΗΠΑ πρέπει να βγει σε περισσότερες οργανωμένες επιθέσεις και να προσθέσει έναν γνήσιο σέντερ στο ρόστερ για να μην επαναληφθεί η πανωλεθρία μέσα στη ρακέτα από τους Έλληνες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/09/2018 • 08:16

Ανταγωνιστικό πνεύμα και γκολ σε Λίβερπουλ, Μιλάνο. Δυνατά φαβορί στην Τσάμπιονσιπ

Έντονη η αίσθηση του γκολ στα ματς του Λίβερπουλ, της Βαρκελώνης και του Μιλάνου. Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας η Λιντς, η Άστον Βίλα και η Στόουκ είναι τα δυνατά φαβορί όμως θα χρειαστούν ουσία απέναντι σε επικίνδυνους αντιπάλους

04/09/2018 • 16:01