O David Leitch αναλαμβάνει να επαναφέρει το “Enter the Dragon”

Ο σκηνοθέτης του "Deadpool 2" και "Atomic Blonde" θα πατήσει στα... ιερά χώματα της ταινίας του...

Ο σκηνοθέτης του “Deadpool 2” και “Atomic Blonde” θα πατήσει στα… ιερά χώματα της ταινίας του θρυλικού Bruce Lee.

Ο David Leitch, μετά από τα “Deadpool 2” και “Atomic Blonde:, θέλει να αναλάβει το remake του “Enter the Dragon”, της κλασικής ταινίας πολεμικών τεχνών με πρωταγωνιστή τον Bruce Lee, όπως μαθαίνουμε από το Deadline.

Για πολλούς, η ιδέα του να κάνει κάποιος remake μιας ταινίας με μεγάλη επιτυχία είναι χαζή, πόσο μάλλον ότι για κάποιους θεωρείται ιεροσυλία να αγγίξουν τις ταινίες του Bruce Lee. Βέβαια, η υπόθεση του “Enter the Dragon” είναι τόσο οικεία και γνωστή που ήδη έχει γίνει remake πάρα πολλές φορές. Έχουμε δει στοιχεία της σε ταινίες όπως, “Bloodsport”, “Kickboxer”, “Mortal Kombat”, “The Quest” και πολλές ακόμα.

Για όσους δεν το έχουν δει, ο χαρακτήρας του Bruce Lee συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό πολεμικών τεχνών στο ιδιωτικό νησί ενός κακοποιού, για να προσπαθήσει να αποδείξει ότι αυτός εμπορεύεται ναρκωτικά και πόρνες. Ήταν η αστραπιαία γρήγορη ταχύτητα του Lee και το χάρισμα του στον κινηματογράφο που έκανε την ταινία αξέχαστη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer:

Αν και παλαιότερα είχαν γίνει προσπάθειες για remake, όπως αυτές του Spike Lee και του Brett Ratner αλλά και του δημιουργού του “Sons of Anarchy”, Kurt Sutter, που ήθελε να σκηνοθετήσει το “Awaken the Dragon”, καμία δεν πέτυχε.

Ο David Leitch είναι γνωστός για τις σκηνοθετικές του ικανότητες, έχοντας στο βιογραφικό του το “Deadpool 2”, το “Atomic Blonde”, το “John Wick” ενώ θα αναλάβει και το spinoff του “Fast & Furious”, το “Hobbs and Shaw”. Όλες αυτές οι ταινίες περιέχουν πλούσιες σκηνές δράσης και άγριου ξύλου, με το επερχόμενο spinoff να έχει σίγουρα πολλές σκηνές με τον Dwayne Johnson και τον Jason Statham, να σπάνε κόκαλα.

Μέχρι στιγμής, το Deadline αναφέρει ότι θα προσληφθεί και σεναριογράφος για τη σειρά. Η ταινία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.