Eπιστροφή Παπαδόπουλου στον Ηρακλή

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσαν οι Κυανόλευκοι-Μαζί με τον 29χρονο μέσο και τον Μανώλη Νικολακάκη.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος επιστρέφει στον Ηρακλή. Οι Κυανόλευκοι ανακοίνωσαν επισήμως την απόκτηση του 29χρονου μέσου που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή όπου και άρχισε την επαγγελματική του καριέρα πριν πάει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2008.

Ο Παπαδόπουλος, γιος του Δανιήλ Παπαδόπουλου, του πρώτου παίκτη του Ηρακλή σε συμμετοχές, επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στον Ηρακλή κι ενώ έχει παίξει ακόμη σε: Ντιναμό Δρέσδης, Άρη, Κρακόβια, Χάποελ Μπνέι Σαχνίν, Χάποελ Ακρέ, Χάποελ Κφαρ Σαμπά και Βέροια.  

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε επίσης την απόκτηση του αμυντικού, Μανώλη Νικολακάκη. Ο 27χρονος την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στον Εργοτέλη και είχε 21 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα. Εχει παίξει ακόμη σε Λεβαδειακό, Επισκοπή, ΑΕΛ, Τρίκαλα, και στη σουηδική, Ακρόπολις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ηρακλή έχει ως εξής: 

“Το ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Παπαδόπουλο και Μανώλη Νικολακάκη για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Γιάννης (γεν.1989) που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ηρακλή το 2006. Έπαιξε στην ομάδα μέχρι το 2008 έχοντας 25 συμμετοχές και 1 γκολ. Στον Ηρακλή επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια αφού έπαιξε σε Ολυμπιακό, Ντιναμό Δρέσδης, Άρη, Κρακόβια, Χάποελ Μπνέι Σαχνίν, Χάποελ  Ακρέ, Χάποελ Κφαρ Σαμπά, Βέροια.

Ο Μανώλης (γεν.1991) είναι ακραίος αμυντικός και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Λεβαδειακό το 2011. Έπαιξε ακόμα σε Επισκοπή, ΑΕΛ, Τρίκαλα, Εργοτέλη και στην Ακρόπολις (Σουηδία).

Γιάννη και Μανώλη καλώς ήρθατε στην μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή και σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη ώστε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους καθώς και τους στόχους της ομάδας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.