Το “Big Trouble in Little China” θα συνεχιστεί με τον Dwayne Johnson

Η κλασική ταινία της δεκαετίας του '80 δεν θα επαναληφθεί.Το 1986, πριν από 32 χρόνια, έκανε την...

Η κλασική ταινία της δεκαετίας του ’80 δεν θα επαναληφθεί.

Το 1986, πριν από 32 χρόνια, έκανε την εμφάνιση της στους κινηματογράφους μία κωμική ταινία δράσης και περιπέτειας, που φέροντας αρκετά γνωστά ονόματα του κινηματογράφου της δεκαετίας της προκάλεσε κύμα γέλιου στο κοινό και κατέληξε να γίνει κλασική. To “Big Trouble in Little China” (Χαμός στην Τσάιναταουν), είναι μία επιτυχία του ’80 που πρόκειται να δει συνέχεια πολύ σύντομα.

Με σκηνοθέτη τον John Carpenter (“Halloween”), συν-σεναριογράφο τον Gary Goldman (“Total Recall”) και πρωταγωνιστή τον Kurt Russell, η ταινία αφηγήθηκε την ιστορία του Jack Burton, ενός οδηγού φορτηγού που θα βοηθήσει τον φίλο του, Wang Chi (Dennis Dunn) να σώσει την αρραβωνιαστικιά του από έναν αρχαίο μάγο. Όλα ξεκινούν με ένα στοίχημα μεταξύ τους, λόγω του οποίου ο Jack θα συνοδεύσει τον Wang στο αεροδρόμιο, όπου ο δεύτερος θα παραλάβει την Miao Yin (Suzee Pai). Λίγη ατυχία και ένα λάθος θα προκαλέσουν την απαγωγή της Yin και θα μπλέξουν τους δύο φίλους σε μια διαμάχη μεταξύ δύο αρχαίων κινέζικων κοινωνιών.

Το “Big Trouble in Little China” θα επανέλθει σύντομα στις μεγάλες οθόνες, με τον Dwayne Johnson αυτή τη φορά για πρωταγωνιστή. Κατά τα λόγια του παραγωγού Hiram Garcia, η νέα ταινία δεν πρόκειται να είναι remake της αρχικής, αλλά μία συνέχεια με διαφορετικούς χαρακτήρες.

Μιλώντας στο Collider, ο Garcia αποκάλυψε πως ο Johnson θα ενσαρκώσει έναν νέο χαρακτήρα για την ταινία, αντί να αναβιώσει τον ρόλο του Kurt Russell (Jack Burton) από την ταινία του 1986.

“Δεν μπορείς να κάνεις ένα remake μίας τόσο κλασικής ταινίας, οπότε αυτό που σχεδιάζουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την ιστορία”, δήλωσε ο Garcia. “Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε το σύμπαν του ‘Big Trouble in Little China’. Ότι συνέβη στο αρχικό υπάρχει και είναι ανεξάρτητο, και πιστεύω πως μόνο ένα άτομο μπορούσε να παίξει τον Jack Burton, οπότε ο Dwayne δεν θα προσπαθούσε ποτέ να υποδυθεί αυτόν τον χαρακτήρα”.

Ο Garcia δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η επερχόμενη ταινία πρόκειται να συνεχίσει την ιστορία, ούτε για το αν θα πρόκειται για ένα άμεσο sequel. Αλλά, το επιχείρημα του θυμίζει αρκετά το “Jumanji: Welcome to the Jungle”, μία από τις πιο πρόσφατες ταινίες του Johnson, sequel του κλασικού “Jumanji” του 1995, για την οποία ο πρωταγωνιστής ενσάρκωσε έναν διαφορετικό ρόλο από τον θρυλικό Alan του Robin Williams.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ορισθεί η ημερομηνία πρεμιέρας.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.