Παράσχος: “Ψυχοβγαλτικό και αγχώδες το τέλος” (video)

Εμφανώς ανακουφισμένος από την παραμονή του Αστέρα Τρίπολης στη μεγάλη κατηγορία, ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του και έκανε λόγο για "ψυχοβγαλτικό τέλος".

Εμφανώς ανακουφισμένος από την παραμονή του Αστέρα Τρίπολης στη μεγάλη κατηγορία, ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του και έκανε λόγο για “ψυχοβγαλτικό τέλος”. 

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης: 

Για την παραμονή του Αστέρα: 

“Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι παρά τις πάρα πολλές απώλειες που είχαμε, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν γι’ ακόμη μία φορά. Ήταν κρίμα γι’ αυτή την ομάδα. Αν πάρουμε τα τελευταία εννέα παιχνίδια που είχαμε μόνο μία ήττα από την ΑΕΛ, παρ’ όλο που στους περισσότερους αγώνες ήμασταν πολύ καλοί δεν μπορέσαμε να κάνουμε μία νίκη για να διασκεδάσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι. Να παίξουμε πιο άνετα. Δυστυχώς η τύχη μας έφερε μέχρι και στον τελευταίο αγώνα να είναι ψυχοβγαλτικός και αγχώδης. Ειδικά όταν άκουγες και το άλλο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να νικάει 2-0 τον Ατρόμητο, τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα”.

Για το μέλλον του στην ομάδα της Τρίπολης: 

“Θα συζητήσουμε μέχρι την μεθεπόμενη εβδομάδα. Θα έχουμε περίπου 15 ημέρες για να κάνουμε προπονήσεις, ορισμένες δοκιμές και μερικά φιλικά παιχνίδια. Κάποια παιδιά που είναι αριστερά και δεξιά θα τα δούμε και αν έρθει και κάποιος ξένος να τον δοκιμάσουμε. Στο δεκαπενθήμερο αυτό θα μιλήσουμε”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.