Νύξεις για τρίτο prequel “Alien” έκανε ο Ridley Scott

Τρομάζω και μόνο στη σκέψη...Φαίνεται πως ετοιμάζεται τρίτο prequel για την σειρά ταινιών "Alien"...

Τρομάζω και μόνο στη σκέψη…

Φαίνεται πως ετοιμάζεται τρίτο prequel για την σειρά ταινιών “Alien” σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ridley Scott.

Σύμφωνα με συνέντευξη του Scott στο Variety για την 40η επέτειο της ταινίας, ο σκηνοθέτης έκανε την εξής δήλωση, που μας έβαλε όλους σε υποψίες για την πιθανότητα νέας ταινίας.

“Φτάνεις στο σημείο που λες, ‘Εντάξει, είναι νεκρή’. Νομίζω το ‘Alien vs. Predator’ ήταν μια χαζή ιδέα. Και δεν είμαι σίγουρος αν τα πήγε καλά ή όχι, δεν ξέρω. Αλλά έφερε το τέρας. Και τους είπα, ‘Μπορείτε να το αναστήσετε, αλλά πρέπει να πάμε στην αρχή και να κάνουμε prequel, αν θέλετε’. και έτσι κάναμε το ‘Prometheus’, το οποίο δεν ήταν κακό. Αλλά δεν υπήρχε εξωγήινος, εκτός από το μωρό στο τέλος, την πιθανότητα. Ήταν η σιλουέτα του εξωγήινου. Η αρχική ιδέα της ταινίας συνδέεται με την Φύση. Είναι σαν το σκαθάρι που γεννά μέσα σε ένα άλλο έντομο. Και κάνοντάς το, η μορφή του αβγού θα γίνει ο ξενιστής του νέου πλάσματος. Είναι απαίσιο. Αλλά αυτό είναι. Και δεν μπορείς να το επαναλαμβάνεις, γιατί σταματά να είναι αστείο. Συνεχίζεις, το αφήνεις πίσω σου και βλέπεις που θα πάει. Οπότε, θα δούμε που θα πάει”.

Να τονίσουμε ότι δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Disney ακόμα για τη νέα ταινία. Η 20th Century Fox ήταν το αρχικό στούντιο του franchise, αλλά μετά την εξαγορά της από την Disney, η μοίρα του βρίσκεται στα χέρια της. Λόγω της 40ης επετείου του “Alien”, η 20th Century Fox σε συνεργασία με την Tongal έβγαλαν έξι μικρού μήκους ταινίες “Alien”, οι οποίες κυκλοφόρησαν κάθε εβδομάδα, από τις 29 Μαρτίου και μετά.

Η πρώτη ταινία “Alien” βγήκε το 1979, την είχε σκηνοθετήσει ο Scott και την έγραψε ο Dan O’Bannon. Πρωταγωνιστούσαν οι Tom Skerritt, Sigourney Weaver, Veronica Cartwright, Harry Dean Stanton, John Hurt, Ian Holm και Yaphet Kotto. Η επιτυχία του ήταν μεγάλη και απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερων Εφέ. Το franchise έχει εξαπλωθεί σε μυθιστορήματα, κόμικς και βιντεοπαιχνίδια. Η ταινία απέκτησε τα sequels “Aliens” (1986), “Alien 3” (1992) και “Alien Resurrection” (1997), τα crossover “Alien vs. Predator” (2004) και “Aliens vs. Predator: Requiem” (2007) και τα prequel “Prometheus” (2012) και “Alien: Covenant” (2017).

Μέχρι να μάθουμε κάτι επίσημο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.