Γκαλιάνι: «Μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι υπογράμμισε πως η Μίλαν μπορεί να πάει καλύτερα και πως δεν τον ικανοποιεί η έκτη θέση, στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι υπογράμμισε πως η Μίλαν μπορεί να πάει καλύτερα και πως δεν τον ικανοποιεί η έκτη θέση, στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα. Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» αποκάλυψε πως ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ θα τεθεί από τις αρχές Ιανουαρίου στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ προανήγγειλε την παραχώρηση του Σούσο στη Τζένοα.

Αρχικά, ο Γκαλιάνι υπογράμμισε: «Στις 4 Ιανουαρίου θα καταθέσουμε το συμβόλαιο του Μπόατενγκ και κατόπιν θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή. Δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης του Χόντα, μένει σίγουρα στη Μίλαν. Εάν δεν φύγει κάποιος μεγάλος παίκτης δεν θα έρθει κάποιος μεγάλος. Ο Μπόατενγκ θα έρθει στη θέση του Σούσο που κατά 99% θα πάει στη Τζένοα, ίσως φύγουν επίσης και κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ. Υπάρχουν αρκετοί μεγάλοι παίκτες στη Μίλαν, ξεκινώντας από τον Ντοναρούμα. Αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα από την 6η θέση».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Υπάρχει ένα μικρό παράπονο που δεν είμαστε πιο ψηλά, χωρίς τα δύο τελευταία παιχνίδια θα είχαμε τους ίδιους βαθμούς με τη Ρόμα. Είχαμε να σκοράρουμε τέσσερα γκολ εκτός έδρας από το παιχνίδι με τη Λέτε τον Οκτώβριο του 2011 και τότε είχε βάλει τρία γκολ ο Μπόατενγκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.