Στην «πόρτα εξόδου» Ανδράλας, Κώτσιος και Μπακαγιόκο

Ο Πάρις Ανδράλας θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- ένας από τους πρώτους παίκτες που θα ανοίξουν την «πόρτα της εξόδου» στο τέλος αυτής της περιόδου για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πάρις Ανδράλας θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- ένας από τους πρώτους παίκτες που θα ανοίξουν την «πόρτα της εξόδου» στο τέλος αυτής της περιόδου για τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεδομένου πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και δεν έχει ακόμα δεχτεί πρόταση ανανέωσης του. Ο παίκτης που ξαναβρήκε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα των Ιωαννίνων μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αγγελο Αναστασιάδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στον ΠΑΟΚ, δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του και του πρωταθλήματος στην Κρήτη κατά του ΟΦΗ, λόγω τραυματισμού.
Μαζί με τον Ανδράλα στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται και οι Ηλίας Κώτσιος, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν και δεν φαίνεται πως είναι στις προθέσεις της διοίκησης του ΠΑΣ για ανανέωση και παραμονή.
Σε ό,τι αφορά τον τεχνικό της ομάδας Αγγελο Αναστασιάδη, αυτός δεν έχει ακόμα πάρει τις αποφάσεις του, περιμένοντας πρώτα την λήξη του πρωταθλήματος και την δρομολογημένη συνάντησή του με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χρηστοβασίλη. Οι πιθανότητες παραμονής του Αγγελου Αναστασιάδη στην ομάδα, είναι προς το παρόν μοιρασμένες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.