Χαριστική ανα-βολή;

Προς αναβολη οδεύει η αυριανή (18/04) Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου.

Προς αναβολη οδεύει η αυριανή  (18/04) Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς όπως γράφει η εφημερίδα «Πράσινη», κανένας από τους μέτοχους δεν δείχνει διατεθειμένος να παρευρεθεί. Μάλιστα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν σκοπεύουν να στείλουν και εκπροσώπους.

Αν συμβεί αυτό η Γενική Συνέλευση θα μετατεθεί, είτε για την Παρασκευή 27/04, είτε για την Δευτέρα 30/4, την ώρα που τα προβλήματα είναι πολλά και ο Παναθηναϊκός είναι ακυβέρνητο καράβι. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση της UEFA για την τιμωρία του, αφού δεν μπόρεσε να διευθετήσει τα χρέη του μέσα στην προθεσμία που του δόθηκε.

Μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και στους παίκτες οι οποίοι έχουν κάνει μεγάλη υπομονή μέχρι τώρα ως προς τις πληρωμές τους και δεν αποκλείεται τον Ματίας Μπιάρσμιρ ο οποίος έκανε προσφυγή να ακολουθήσουν και άλλοι, παραμονές έναρξης των αγώνων πλέι-οφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.