Διούδης: «Είμαστε ο Αρης και πάμε για το καλύτερο» (vid)

Ο Σωκράτης Διούδης, το "αύριο" των Ελλήνων τερματοφυλάκων, μιλά στο Novasports για τον Αρη, όλα όσα συνέβησαν με τον Αστέρα Τρίπολης, το ματς με τον Παναιτωλικό και τη δική του προσωπική διαδρομή.

Ο Σωκράτης Διούδης, το “αύριο” των Ελλήνων τερματοφυλάκων, μιλά στο Novasports για τον Αρη, όλα όσα συνέβησαν με τον Αστέρα Τρίπολης, το ματς με τον Παναιτωλικό και τη δική του προσωπική διαδρομή. Γνωρίστε τον… Ο Διούδης είπε: 


Για τα γεγονότα του αγώνα με τον Αστέρα: « Πιστεύω πως τέτοια γεγονότα δεν πρέπει να συμβαίνουν σε κανένα γήπεδο. Είτε έχουμε δίκαιο, είτε άδικο, με τέτοια γεγονότα το δίκαιο μας το χάνουμε. Εάν θέλουμε να πάμε μπροστά σαν χώρα και στο ποδόσφαιρο ειδικά, πρέπει όλα αυτά τα θέματα να τα εξαλείψουμε από τους αγωνιστικούς χώρους. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει με το παιχνίδι. Εάν συνεχιστεί, εμείς θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, παρ’ ότι είμαστε πίσω στο σκορ. Τώρα εάν δεν συνεχιστεί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο, ώστε να φέρουμε την ομάδα στην ψηλότερη δυνατή θέση. Είμαστε ο Αρης και πάμε πάντα για το καλύτερο!».


Για τις πιθανότητες ανατροπής του αποτελέσματος: « Εάν παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας, με έναν συγκεκριμένο στόχο και έναν συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης, μπορούμε να τα καταφέρουμε». 


Για το ματς με τον Παναιτωλικό: « Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καυτή, δυνατή έδρα με μια ομάδα που χρειάζεται οπωσδήποτε τους βαθμούς για την παραμονή της στη κατηγορία. Εμείς πάμε στο Αγρίνιο με σκοπό ότι καλύτερο».


Για τα προβλήματα του Παναιτωλικού: « Εμάς αυτά δεν μας απασχολούνε. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι και με τις σωστές εμφανίσεις τα αποτελέσματα θα έρχονται».


Για την προσωπική του χρονιά: « Απ’ τη στιγμή που προπονούμαι καθημερινά με την πρώτη ομάδα, έχω αποκτήσει πολλές εμπειρίες, αλλά και μέσω της εθνικής ομάδας (νέων). Προσπαθούσα να κατεβαίνω όσο το δυνατόν με την Κ20 για να έχω αγωνιστικό ρυθμό, να παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου και όποια στιγμή ο προπονητής με εμπιστευτεί, πιστεύω θα είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω».


Για τις εμπειρίες του δίπλα σε Βελλίδη, Σηφάκη και Γιακούποβιτς: « Φανταστείτε, λοιπόν, πόσο δύσκολο είναι να μπω κι εγώ κάποια στιγμή στην ομάδα, ώστε να μπορέσω να ανταγωνιστώ αυτούς τους τερματοφύλακες! Είναι μεγάλοι τερματοφύλακες και οι τρεις και προσπαθώ να παίρνω απ’ όλους τα καλύτερα».


Για την παρουσία του στην εθνική νέων: « Προσπαθώ σιγά – σιγά να βελτιώνομαι. Η εθνική είναι πολύ μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη, παίρνεις πολύ μεγάλες εμπειρίες μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδια. Εχουμε μια σημαντική διοργάνωση τώρα με την εθνική, όντας στην ενδιάμεση φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος , περίπου σε ένα μήνα στη Δανία με αντιπάλους τη Δανία, την Τουρκία και την Κύπρο. Αρκετά δύσκολος όμιλος, αλλά έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως αν παρουσιαστούμε σοβαροί, θα μπορέσουμε να προκριθούμε».


Για τον Αρη, μια ομάδα που βγάζει τερματοφύλακες: « Αν κοιτάξουμε την παράδοση των τελευταίων ετών, ο Αρης και διέθετε τους καλύτερους τερματοφύλακες και βγάζει τερματοφύλακες μέσα από τα σπλάχνα του. Ελπίζω κι εγώ, στο σύντομο μέλλον, να είμαι ένας απ  αυτούς!».                 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.