Οι ευχές του επίσημου ΠΑΟΚ

Με ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα της η επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον κόσμο της ομάδας εκ μέρους όλων των στελεχών του συλλόγου.

Με ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα της η επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον κόσμο της ομάδας εκ μέρους όλων των στελεχών του συλλόγου.

Αναλυτικά η σχετική ευχετήρια ανακοίνωση:

«Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2016
Αποχαιρετάμε το 2015 και υποδεχόμαστε μια σπουδαία και ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη για την ιστορία του ΠΑΟΚ χρονιά, το 2016.
Ο μεγαλομέτοχος, η διοίκηση, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, οι υπάλληλοι και όλη η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας εύχεται Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος με αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του επετειακού έτους, ο σύλλογος στο σύνολό του έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων αντάξιων της ιστορίας του ΠΑΟΚ και όλων φίλων του που είναι διασκορπισμένοι σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ.Ιβάν Σαββίδης με το μήνυμά του στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου είχε σημειώσει ότι «είναι χρέος μας να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αρχές που επέβαλλαν οι ιδρυτές του ΠΑΟΚ, να τιμήσουμε την πλούσια ιστορία μας και να δημιουργήσουμε με ενθουσιασμό τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον» και πάνω σε αυτόν τον άξονα θα κινηθεί ο σύλλογος καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.