Καζλάουσκας: «Μάχη ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες»

Ως μάχη ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες χαρακτήρισε τις προσεχείς αναμετρήσεις την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Μπιλμπάο για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα ο Γιόνας Καζλάουσκας.

Ως μάχη ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες χαρακτήρισε τις προσεχείς αναμετρήσεις την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Μπιλμπάο για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα ο Γιόνας Καζλάουσκας. Ο τεχνικός των Μοσχοβιτών τόνισε πως το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και εξαιρετικούς σουτέρ.

«Δεν σκέφτομαι όλη την σειρά των αναμετρήσεων αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι μόνο το πρώτο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως και ο αντίπαλος σκέφτεται το ίδιο. Η Μπιλμπάο διαθέτει εξαιρετικούς σουτέρ τους οποίους πρέπει να σταματήσουμε. Εμείς από την άλλη πλευρά έχουμε στην ομάδα πολλούς ψηλούς παίκτες και ο αντίπαλος θα θέλει να τους σταματήσει. Δεν θεωρώ όμως πως η νίκη εξαρτάται από μεμονωμένους παίκτες αλλά από ολόκληρη την ομάδα. Η Μπιλμπάο απαρτίζεται από καλά οργανωμένους, σκληρούς, έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες που ξέρουν πως να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις. Αλλά το ίδιο μπορείς να πεις και για την δική μας ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο η σειρά των αναμετρήσεων θα είναι μια μάχη ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες», ήταν τα λόγια του Γιόνας Καζλάουσκας.

Από την πλευρά του, ο Αντρέι Βοροντσέβιτς ανέφερε: «Είναι καλό που έχουμε το πλεονέκτημα έδρας γιατί η έδρα της Μπιλμπάο είναι αρκετά δύσκολη. Πιστεύω πως πρέπει να κερδίσουμε τα δύο πρώτα ματς στην έδρα μας και να προσπαθήσουμε για τη  νίκη έπειτα στην Ισπανία. Τα παιχνίδια που έρχονται είναι τα πιο σημαντικά αυτή τη χρονική στιγμή. Περιμένουμε δυνατά παιχνίδια και θα πρέπει να σταματήσουμε τον τοπ σκόρερ της Μπιλμπάο, τον Μάρκο Μπάνιτς. Τον γνωρίζω αρκετό καιρό και από την Εθνική ομάδα. Θα είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη να τον σταματήσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.